Evofone, Instagram Üzerinden Xiaomi Akıllı Telefon Hediyeli Bir Çekiliş Başlattı

88
24
14
13
13
Xiaomi’nin Türkiye’deki resmi distribütörü olan Evofone, Xiaomi hayranlarının yalnızca birkaç saniyede katılım gösterebilecekleri bir çekiliş etkinliği başlattı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin Türkiye’deki resmi distribütörü olan Evofone, Mi Store Türkiye resmi Instagram sayfası üzerinden muhteşem bir çekiliş kampanyası başlattı. Son derece basit bir şekilde katılabileceğiniz çekiliş dahilinde 3 adet Redmi Note 5, 5 adet Xiaomi Mi Band 3, 5 adet 5000mAh’lik Xiaomi powerbank ve 10 adet Basic kulaklık, Xiaomi hayranlarına hediye edilecek.

  • Çekilişe katılmak için öncelikle buraya tıklayarak Mi Store Türkiye resmi Instagram sayfasına ulaşmanız ve takip etmeniz gerekiyor.
  • Ardından buraya tıklayarak çekiliş duyurusunun gerçekleştirildiği gönderinin altında 3 arkadaşınızı etiketlemeniz gerekiyor.

Ne kadar çok yorum yaparsanız, hediye kazanma şansınız o kadar artıyor. Bu nedenle farklı arkadaşlarınızı etiketlediğiniz birden fazla yorum atarak ödül kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

Evofone, Instagram kullanıcılarına özel olarak başlattığı çekiliş etkinliğini 12 Temmuz (bugün) tarihinde başlattı ve 21 Temmuz tarihine kadar devam ettirecek. (Çekilişe katılmak için yorumlarınızın 21 Temmuz saat 23:59’dan önce atılmış olması gerekiyor.)

Herkese bol şans!

88
24
14
13
13
Emoji İle Tepki Ver
88
24
14
13
13