Facebook, Mark Zuckerberg'in Gizli Bilgiler İçeren Bazı Paylaşımlarını Kaldırdı

6
3
0
0
0
Bazı iddialara göre gizli bilgiler içerdiği için, Facebook sözcüsüne göre ise teknik bir arıza yüzünden Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in bazı Facebook paylaşımları silindi.

Business Insider tarafından aktarılan bilgilere göre Facebook CEO’su ve kurucusu olan Mark Zuckerberg’in geçmiş yıllarda yayınladığı bazı gönderiler, şirketin önemli bilgilerini içerdiği gerekçesiyle sosyal medya platformundan kaldırıldı.

Konuyla ilgili spekülasyonları ortadan kaldırmak için açıklamalarda bulunan bir Facebook sözcüsü, söz konusu paylaşımların teknik bir arıza nedeniyle yanlışlıkla silindiğini, gönderilerin kurtarılabileceğinin garanti olmaması sebebiyle geri yükleme çalışması gerçekleştirilmediğini belirtti.

Gelen bilgilere göre platformdan bir anda kaybolan gönderiler arasında Mark Zuckerberg’in Facebook’un Instagram’ı satın aldığına dair duyurusu gibi şirket adına oldukça kritik gelişmeler de bulunuyor. Facebook sözcüsü, toplam kaç adet gönderinin silindiğini bilmediklerini aktardı.

Business Insider, kaybolan gönderilerin büyük bir çoğunluğunun Mark Zuckerberg tarafından 2006-2009 yılları arasında herkese açık bir şekilde paylaşıldığını belirtirken, 2007-2008 yılları arasında sıklıkla paylaşım yapılmasına rağmen şu anda hiçbir paylaşım görünmediğini bildirdi.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/teknoloji/zuckerbergin-facebook-paylasimlari-yok-oldu,eRA8jVWo30eqXvQOJ_ho9w?_ref=infinite
6
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
0
0
0