FIFA 21 Ultimate Team Modu Tanıtım Videosu Yayınlandı: İşte Gelen Yeni Özellikler

10
5
3
1
0
Electronic Arts, FIFA 21 için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan video, oyunun çok sevilen modu "Ultimate Team" ile ilgili detayları gözler önüne seriyor. Geliştirici ekip ayrıca bu modun neler sunacağına dair de önemli açıklamalarda bulundu.

Video oyun sektörünün köklü isimlerinden Electronic Arts, son dönemlerde yaklaşmakta olan yeni futbol oyunu FIFA 21'e kilitlenmiş durumda. Şirket, birkaç gün aralıklarla yeni oyunuyla ilgili açıklamalar yaparak oyuncuların heyecanını biraz daha artırmaya çalışıyor. Electronic Arts'ın FIFA 21'le ilgili son hamlesi, yeni bir tanıtım videosu oldu.

Electronic Arts'ın FIFA 21 için yayınladığı yeni tanıtım videosu, oyun içerisinden bazı görüntüler sunuyor. Bu görüntüler, FIFA 21 hayranlarının bu oyunun özellikle de "Ultimate Team" modundan neler bekleyebileceklerini açıkça gözler önüne seriyor. Ayrıca geliştirici ekip, FIFA 21'le ilgili yaptığı açıklamalarla da oyunla ilgili bazı detayları gün yüzüne çıkarıyor. Dilerseniz hemen, FIFA 21'in yeni açıklanan özelliklerine ve tanıtım videosuna yakından göz atalım.

FIFA 21

Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamalar, FIFA 21 Ultimate Team modunu detaylandırıyor. Yapılan açıklamalar, bu modu oynayacak oyuncuların etkileyici özelliklere sahip olacağını gösteriyor. Bu özellikler arasında, Division Rivals'te arkadaşlarla takım kurularak oynanması yer alıyor. Buna göre oyuncular, arkadaşlarıyla takım oluşturarak solo veya ikili gruplara karşı rekabet edebilecekler. Ayrıca oyuncular, Squad Battles'ta yapay zeka ile karşı karşıya gelebilecekler.

FIFA 21'in Ultimate Team modundaki önemli yeniliklerden bir tanesi, oyuncuların ödül kilitlerini açabilmek için iş birliği yapabilecekler. Ayrıca oyuncular, haftalık Division Rivals sıralamasında ve Squad Battles skor tablosunda ilerleyebilecekler. Bu elbette, oyunu ne kadar iyi oynayabildiğinize göre değişecek

FIFA 21

FIFA hayranları, yeni oyunda Ultimate Team Topluluğu'na karşı yarışabilecekler. Bu yarış, oyuncuların destekledikleri takımlar üzerinden gerçekleşecek. Örneğin oyuncular, bu özellik sayesinde takımlarının puanlarına destek olacak, takımlarına özel hedeflere ulaşmaya çalışacak ve benzersiz ödüller kazanabilecekler.

FIFA 21 Ultimate Team'in etkileyici özelliklerinden bir tanesi de oyuncuların, bu modda yapılan canlı karşılaşmalara erişebilecek olmaları. Yani oyunseverler, diğer oyuncuların karşılaşmalarına dahil olup, destekledikleri takımın başka bir oyuncu tarafından nasıl yönetildiğini kontrol edebilecekler. Ancak bu özellik, karşılaşmanın tamamı için değil sadece bir bölümü için kullanılabilecek.

FIFA 21 için hazırlanan yeni tanıtım videosu

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/ea-sports-details-fifa-21-ultimate-team-releases-new-trailer/
10
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
3
1
0