Ford'dan Arabada İçecek Sorununa Yaratıcı Çözüm!

0
0
0
0
0
"Yolculuk sırasında bir şeyler içmek iyi de bardakları nereye koyacağız?" diyorsanız Ford'un çözümüne bir göz atın...

Otomobille yolculuk yaparken bir şeyler içmek güzel de arabaya dökülürse tam kabus halini alabiliyor. Evet, yeni birçok otomobilde bardak - termos tutucu bulunuyor ancak bu da bir ya da iki adetle sınırlı. Otomobil üreticilerinin bu sayısı artıramamasının nedeni de alan darlığı ya da başka gerekli ihtiyaçlara yer vermek.

Ford’un yeni sistemi oldukça basit ve ilkel dursa da Amerikalıları oldukça memnun etmiş görünüyor. Otomobilde bir şeyler yiyip içme alışkanlığının yüksek olduğu ülkede bu yeniliğin devrimsel bulunması açıkçası beni şaşırtmadı ama ortada dahiyane bir buluş yok.

Ford’un sisteminde iki bardaklık standart tutucu, üst bölümdeki aparat sayesinde dört bardaklık bir hal alabiliyor. Yani, istendiğinde iki bardak tutucusu ve bir göz şeklinde kullanılabilen sistem, istendiğinde tüm alanları bardak tutucu olarak kullanılabilecek bir hale getirilebiliyor. Böylece, 4 kişilik bir aile, dökülme riskini en aza indirerek yolculuk sırasında bir şeyler içebiliyor. Yeni sistemin ilk kez 2017 yılının sonbahar aylarında satışa çıkacak Ford Super Duty’de kullanılması bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0