Fortnite'ın 10. Sezonuyla Birlikte Bir Bölge, Haritaya Yeniden Eklenecek

16
1
1
1
0
Yeni sezonla birlikte Fortnite'a, dördüncü sezonda kaldırılan Dusty Depot bölgesi yeniden geliyor. Fornite'ın 10. sezonu, 1 Ağustos'ta başlayacak.

Oyun sektörü son birkaç yıldır hayatta kalma oyunlarıyla çalkalanıyor. PUBG ile başlayan süreç, Apex Legends ve Fortnite gibi oyunlarla devam ediyor. Bu bağlamda 9 sezonu geride bırakan Fortnite, 10. sezon için gün sayıyor. 1 Ağustos'ta başlayacak yeni sezon için geri sayım sürerken, bu sezonla ilgili büyük bir yenilik ortaya çıktı.

Fortnite'ın geçtiğimiz hafta sonunda düzenlenen dünya şampiyonası, büyük etkinliklere sahne oldu. İki gün boyunca dünyanın en iyi takımları karşılaştı ve oyunseverler, Fortnite izlemeye doydular. Etkinliklerde, 10. sezon ile ilgili ufak tefek bilgiler verildi ancak Fortnite'ın resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım, oyunseverleri hem geçmişe götürdü hem de heyecanlandırdı.

fortnite 10. sezon

Fortnite'ın resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım, oyunun dördüncü sezonunda kaldırılan bir bölgenin, onuncu sezonda yeniden dönebileceğini gözler önüne seriyor. Bu bölge Dusty Depot. O dönemlerde haritanın neredeyse tam ortasında olan bu bölge, 10. sezonla birlikte yeniden oyunseverlerle buluşacağa benziyor.

İşte o paylaşım:

Bu paylaşım, Dusty Depot'un 10. sezonla birlikte geri döneceğini açıkça ortaya koyuyor. Bu bölgenin yeniden eklenmesiyle birlikte nasıl çatışmalara sahne olacağını, ilerleyen günlerde hep birlikte görebileceğiz.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/games/news/fortnite-season-10-teaser-trailer-release-date-august-1-battle-pass-map-countdown-2076870
16
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
1
1
1
0