Forza Horizon 4'e Ünlü TV Show'u Top Gear'ın Kullandığı Araçlar Ekleniyor

25
2
0
0
0
Forza Horizon 4'e Ünlü TV Show'u Top Gear'ın Kullandığı Araçlar Ekleniyor
Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru çıkış yapan popüler araba yarışı oyunu Forza Horizon 4, içeriğini BBC’nin ödüllü ve popüler motorlu araç şovu Top Gear ile genişletmeye devam ediyor.

Günümüzün en popüler yarış oyunlarından olan Forza Horizon 4, içeriğini genişletmeye devam ediyor. 2 Ekim 2018’de Xbox One ve Windows oyuncularına sunulan, Turn 10 Studios ve Playground Games tarafından geliştirilen oyun, en sonunda kullanıcılarına indirilebilir içerik olarak 1977 yılından beri BBC’de yayınlanan motorlu araç programı Top Gear merkezli araçlar sunuyor.

Oyuna eklenen bu Top Gear paketi, oyunun başka bir genişleme paketi olan Lego Speed Champions kadar geniş olmasa da oyuncularına eğlenceli saatler sunacağı kesin. Genişleme paketinin oyunculara sunduğu araçlar arasında Top Gear’ın kullandığı ve dünyanın en hızlı traktörü olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na giren V8’den gücünü alan Track-tor de bulunuyor.

Track-tor dışında kullanıcılara iki adet Mercedes-Benz de sunuluyor. Mercedes’lerden bir tanesi hafif modifiye edilmiş E-Class All Terrain, diğeriyse ünlü AMG G-Class 6x6 pikap.

Genişleme paketinin oyunculara sunduğu tek şey de araçlar değil. İndirilebilir içeriklerden bir tanesi de Top Gear etrafında şekillenen bir dizi yeni etkinlik. Paket, ayrıca sunucu Chris Harris’e de birazcık otantiklik ekliyor. Tüm bunlara ek olarak yedi adet yeni hikaye bölümü ve üstünde “I’m the Stig” yazılı oyun içi tişörtü de açabiliyorsunuz.

Kaynak : https://www.autoblog.com/2019/07/10/forza-horizon-4-top-gear-expansion/
25
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
2
0
0
0