Ryan Reynolds’lu GTA V: Free Guy Filminden İlk Fragman Geldi

151
9
5
4
2
Yapımına Disney Fox’u satın almadan önce başlanan ve başrolünde Ryan Reynolds’ın yer aldığı ilginç aksiyon-komedi filmi Free Guy’dan ilk fragman geldi. Filmde Ryan Reynolds, bir bilgisayar oyunundaki bir yan karakteri oynuyor.

Şimdiye kadar pek çok oyun filmi çekildi. Pek çok oyunun da filmi yapıldı. Bu filmlerde ya oyunda ana karakteri oynadık ya da oyunun ana karakterini filmin de başrolünde gördük. Birazdan fragmanını izleyeceğiniz oyun filmi ise gerçek bir oyuna ait değil ve filmdeki kahramanımız da oyunun kahramanı değil. 

Filmimiz bolca aksiyonlu ve bolca da komedi ögesi içeriyor. Ryan Reynolds bu film için “Disney’i tatmin edecek bir fragman yapmamız gerekti” diyerek şaka yapsa da, fragmanı izlediğinizde diğer Walt Disney yapımlarından farklı olduğunu görüyorsunuz. 

Free Guy filminin konusu

free guy

Oyunlarda bilgisayarın oynattığı, oyunculara ait olmayan karakterlere Non-Player Character (NPC) yani oyuncu olmayan karakter denir. Ryan Reynolds da kendisini sıradan bir banka memuru zanneden bir NPC’dir. Bir gün kendisinin şiddet dolu bir açık dünya oyununda NPC olduğunu keşfeder. 

Free Guy’ın oyuncu kadrsounda Raynolds’ın yanında Channing Tatum, Taika Waititi, Lil Rey Howery, Joe Keery ve Jodie Comer yer alıyor. Senaryosunu Matt Lieberman ve Zak Penn’in kaleme aldığı filmi Shawn Levy yönetiyor. 

Levy, günde 17 defa soyulan bir bankada çalışan Guy adlı karakterin, durumun normal olmadığını fark etmesiyle hikayein başladığını söylüyor. Guy daha sonra oyun dünyasında “sınırsız güçlerini” kullanmaya başlıyor. 

Free Guy filmi 3 Temmuz’da vizyonda olacak. Ryan Reynolds’ın “Deadpool’dan beri hiçbir rol için olmadığı kadar heyecanlandığını” söylediği karakterin beyaz perdedeki yolculuğu büyük dikkat çekecek gibi görünüyor. 

151
9
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
151
9
5
4
2