Animanya Games’in Geliştirdiği Mobil Bulmaca Oyunu Fuse Up, iOS ve Android İçin İndirilebilir Durumda

1
0
0
0
0
Mobil oyun şirketi Animanya Games’in bulmaca kategorisi kapsamında düzenlenen mobil oyunu Fuse Up, iOS ve Android platformları için indirmeye sunuldu.

Oynanış olarak saga ve iki boyutlu rubik birleşimi olan Fuse Up, strateji üretmeyi seven mobil oyuncuların yüksek puanlar elde etmeye çalışacağı hoş bir puzzle oyunu. Oyundaki satırları ya da sütun bloklarını kaydırarak en az 3 rengi bir araya getirip daha yüksek rakamlara ulaşmaya çalışacağınız Fuse Up’da oyun alanı dolmadan ilerleyebilmeniz için combo ve Fuse Up birleşimleri yapmanız gerekiyor. Fuse Up patlaması içinse en az üç adet renkli blok ve bir renkli blok içinde en az 3 kırmızı altılı birleştirmeniz gerekiyor. Her Fuse Up patlamasında ekrandan on bir adet renk bloğu temizleniyor fakat dikkat etmeniz gereken şey, fuser bloğu yedi hamle sonrasında pasif duruma düşüyor ve işlevsiz kalıyor.

Eksik olan renkli bloğu dilerseniz oyun içi satın almalarla elde edebileceğiniz Fuse Up’la ilgili birkaç detaydan daha bahsedecek olursak, oyunda can ve zaman kısıtlaması bulunmuyor. Göze hoş gelen görsel efektler, canlı renkler, satın ve sütun kaydırıp oynama, oyunda kaldığınız yerden devam etme ve elde ettiğiniz puanları paylaşabilme, günlük sınırsız ödül gibi özellikleri bulunan oyunun Android sürümünü buradan, iOS sürümünü ise buradan indirebilirsiniz.

Animanya Games Hakkında

Yaklaşık 10 yıldır dijital tasarım ve üç boyutlu animasyon alanındaki deneyiminin ardından Animanya Games’i kuran Animanya, mobil ve PC oyun sektörüne adım atmıştı. Puzzle ve arcade kategorisindeki ilk oyunu Blackhole’ü Android ve iOS platformlarında indirmeye sunan ve akabinde yoluna Fuse Up ile devam eden Animanya Games, şu aralar üç boyutlu platform oyunu MADA’nın yapımına devam ediyor. 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0