Galaxy Note 9 Hakkında Yayınlanan Bir Görselde Yeni S Pen Dikkat Çekti

31
8
6
2
1
Samsung'un merakla beklenen ve ailesinin son üyesi olacak Note 9, son gelen sızıntılarla birlikte şık bir tasarıma ışık tutuyor. Görünen o ki yeni S Pen oldukça ilgi uyandıracak.

Samsung’un yeni phablet modeli Note 9 hakkında geçtiğimiz hafta gelen poster sızıntısının ardından, yeni bir sızıntı da en popüler kaynaklardan birisi olan @evleaks tarafından paylaşıldı. Yayınlanan görselde altın sarısı bir S Pen Stylus, yan kısımda bir düğme ve ekrandaki aynı tona sahip sarı hatlar dikkat çekerken, daha önce gelen haberler bu kalemin Bluetooth desteğine sahip olacağını aktarmıştı. Kalemin tuş özelliği sayesinde ise S Pen ile müzik çalma ve zaman sayacı gibi özellikleri kontrol etmek mümkün olacak.

Bununla birlikte Note 9’un 3.5mm jack girişini koruyacağı, arka kısmında tıpkı Note 8’de olduğu gibi çift arka kamera ve parmak izi sensörünün bulunacağı ve ön kısımda ise iris tarayıcısının yer alacağı konuşuluyor. Galaxy Note 9 modelinin pazara bağlı olarak Exynos 9810 veya Snapdragon 845 işlemcileri ile gelmeleri yine kuvvetle muhtemel.

Cihazın kamera özelliklerine gelince; gündemi yakından takip eden ve konu hakkında çeşitli araştırma yapan meraklılara göre telefonun Galaxy S9 + ile kamera özellikleri birebir aynı olacak. 256GB’lık depolama kapasitesine ek olarak 512GB depolama seçeneği hakkında ise henüz kesinleşen bir şey yok. Depolama alanı konusunda kesin bilgiyi büyük ihtimalle tanıtım etkinliğinde göreceğiz.

Samsung’un gelişmiş sesli asistanı Bixby 2.0’ın yeni Note 9’da modelinde yerini alması ve cihazın Siyah, Mavi, Gri, Lavanta ve Kahverengi gibi renkleri ile satışa sunulması bekleniyor. Yeni Samsung Galaxy Note 9 aynı zamanda kablosuz şarj desteğine sahip 4000mAh gücünde bir bataryaya sahip olacak. 9 Ağustos’da tanıtımı yapılacak cihaz muhtemelen 1000 dolara yakın bir fiyattan satışa sunulacak.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/258528/samsung-galaxy-note-9-image-leak.html
31
8
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
31
8
6
2
1