Galaxy S10'lardaki Parmak İzi Problemi Güncelleme İle Giderildi

42
2
2
1
1
Birçok kullanıcı, Samsung'un yeni teknolojisi ultrasonik parmak izi sensörünün kararlı çalışmadığından şikayet ediyordu. Samsung, yayımladığı bir güncelleme ile bu sorunu gidermiş gibi görünüyor.

Yüz tanıma ve parmak izi sensörü teknolojileri akıllı telefonların vazgeçilmez özellikleri haline geldi. Bu teknolojilerin kararlı çalışmasının yanı sıra ne kadar hızlı oldukları da ayrı bir önem taşıyor. Samsung’un yeni Galaxy S10 akıllı telefonlarında bulunan ultrasonik parmak izi teknolojisi de bu konuda gayet iddialı telefonlar arasında bulunuyor.

Ekranın içinde gömülü bir parmak izi sensörü fikri gayet başarılı ancak Samsung, ekrana gömülü parmak izi sensörü konusunda Galaxy S10 modelinde biraz sıkıntı yaşıyor gibi. Sensörün genel anlamda başarılı olduğu söylense de bazı kullanıcılar kararlılık probleminden şikayetçiydi. Hatta, sensör kullanıcıyı tanısa bile bazen kilidin çok yavaş açıldığını söyleyenler bulunuyordu.

Kullanıcılarının şikayetlerine kulak veren Samsung bu sabah yayımladığı bir güncelleme ile bu tarz problemlerin bir daha asla yaşanmayacağına söz verdi. 6,9 MB boyutundaki bu ufak güncellemeden sonra alınan geri dönüşler, güncellemenin başarılı olduğunu gösteriyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/04/12/galaxy-s10-fingerprint-sensor-update-faster-more-reliable/
42
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
42
2
2
1
1