Galaxy S7'nin Game Launcher Uygulaması S6 ve Note 5'e Geldi

1
0
0
0
0
Samsung, Galaxy S7 ailesiyle birlikte kullanıma sunduğu Game Launcher servisini, Galaxy S6 ailesi ve Note 5 modelleri için de yayınladı.

Bildiğiniz üzere sadece Samsung değil, birçok akıllı telefon üreticisi genellikle yeni akıllı telefonlarında yazılımsal yeniliklerinin büyük bir kısmını donanımı desteklese dahi tüketimi arttırmak için eski telefonlarına getirmezler.

Ancak bu noktada farklı bir yol izleyen Samsung, mevcut amiral gemisi modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile sunduğu, hem oyun oynama deneyimini arttıran hem de oyun yayıncılığı yapma konusunda kullanıcılara yardımcı olan Game Launcher isimli uygulamasını Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus ve Note 5 modelleri için de kullanıma sundu.

Böylelikle Game Laucher uygulaması sayesinde Note 5 ve S6 ailesi kullanıcıları da Game Tools özelliklerinden faydalanarak oyunlarda kolayca video kaydı yapabilecek, çeşitli bildirimleri sessize alabilecek ve oyunun güç tüketimi nedeniyle güç tasarruf modunu aktifleştirebilecek.

Samsung’un mobil oyunlarda daha iyi bir deneyim yaşamanız açısından önem taşıyan Game Launcher uygulamasını S6 ailesinden herhangi bir modeli ya da Note 5 modelini kullanıyorsanız Galaxy Apps mağazası üzerinden indirebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0