Game of Thrones’un Yeni Dizisinden İlk Görüntü Ortaya Çıktı

31
13
8
4
3
8. sezonuyla final yapan ve final sezonuyla hayranlarını büyük oranda hayal kırıklığına uğratan popüler yapım Game of Thrones'un öncesini anlatan dizi, hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Naomi Watts'ın başrolde olduğu diziden ilk set görüntüsü ortaya çıktı.

Adını birçok özel yapımla duyuran ve son dönemde kendi yayın platformu üzerine yoğunlaşan HBO, Game of Thrones hayranlarını sevindirecek yeni dizi çalışmalarına da devam ediyor. Başrolünde ünlü aktris Naomi Watts'ın yer aldığı dizi, Game of Thrones’un öncesini anlatacak.

İtalya’nın Gaeta kentinde kurulan sette çalışmalarına devam edilen dizi hakkında ilk görüntü ortaya çıktı. Naomi Watts'ın kostümleriyle görüntülendiği fotoğraf, sosyal medyada bir anda gündem oldu.

İşte Game of Thrones'un yeni dizisinden gelen ilk görüntü:

game of thrones naomi watts

Bilindiği gibi yaklaşık 1 ay önce yeni dizi hakkında bazı detaylar ortaya çıkmış ve ana eserden yaklaşık 5.000 yıl öncesinde geçeceği belirtilmişti. Dizi hakkında açıklamalarda bulunan George R R Martin; mamutların, vahşi kurtların ve ak gezenlerin yer alacağını söyledi fakat ejderhalar konusunda net bir detay vermedi.

Ortaya çıkan bu fotoğraf, yeni dizinin çalışmalarının hız kazandığının da bir kanıtı olarak görülüyor. Watts'ın yeni dizide "karanlık bir sır saklayan karizmatik ve asortik bir simayı” canlandırdığını da ekleyelim.

Yeni Game of Thrones dizisinin oyuncu kadrosu:

Daha önce ortaya çıkan detaylara göre dizide yer alacak isimler arasında Naomi Watts, Miranda Richardson, Naromi Ackie, Josh Whitehouse ve Denise Gough yer alıyor. Bu isimler dışında birkaç önemli ismin daha kadrosuna dâhil olması beklenen dizi hakkında yeni detayları takip ederek anbean sizlerle paylaşıyor olacağız. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/naomi-wattsli-game-of-thronestan-ilk-goruntu,tPxOBRPyWUOjEg739LAkRw/HtqIQANFbkWHC1FYwbW1BQ
31
13
8
4
3
Emoji İle Tepki Ver
31
13
8
4
3