Game of Thrones’un Öncesini Anlatan Diziden Önemli Detaylar Geldi

21
10
3
1
0
Game of Thrones’un öncesini anlatması planlanan yeni dizi hakkındaki detaylar belli olmaya başladı. George R R Martin, yeni dizi hakkında detaylar paylaştı.

Game of Thrones, son dönemin en çok tepki çeken ve en vasat sonlarından birine sahne olmuştu. Sekiz sezon boyunca izlediğimiz dizinin yüzlerce yıl öncesini anlatan yeni bir dizi ise şu anda yapım aşamasında. 

Dizi hakkında çok fazla şey bilmiyoruz. Şimdiye kadar yalnızca bazı oyuncuların varlığı onaylandı ve dizinin Kuzey İrlanda’da çekildiği açıklandı. Öte yandan, Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin yazarı George R R Martin bu yapımda da yer alıyor. Ünlü yazar, dizi hakkında açıklamalar yaptı.

game of thrones

Entertainment Weekly’ye konuşan yazar, dizi hakkında beş yeni detay paylaştı. GoT’un aksine bu dizide çok daha fazla krallık olacağını belirten Martin, “Geriye doğru giderseniz 9 krallık, 12 krallık, bir noktada 100 krallık -küçük krallıklar- olduğunu görürsünüz. Ve bahsettiğimiz dönem de bu dönem.” diye konuştu. 

Bu yapım, ana eserden yaklaşık 5000 yıl öncesinde geçecek. ‘Kahramanların Altın Çağı’ olarak adlandırılan bu dizide, ‘Stark’ların kesinlikle olacağını’ belirten George R R Martin, bazı evlerin olmayacağını ama bazı yeni evlerin seriye ekleneceğini söyledi. 

Yapım ayrıca bol miktarda mistik yaratık da içerecek. Ortalıkta mamutlar, vahşi kurtlar, white walker'lar adeta kol gezecek. Ortamda henüz ejderha olmayacak. 

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Naomi Watts, Miranda Richardson, Naromi Ackie ve Denise Gough yer alıyor. Martin, Game of Thrones için de son sezonlara kadar bir baş aktör belirlemediklerini söylerken, benzer bir yapının bu dizide de olabileceğini belirtiyor. 

george r r martin

Son olarak da dizinin açıklanmayan ismi hakkında yorum yapan George R R Martin, The Long Night ya da The Longest Night isimlerinin olabileceğini söyledi. 

Dizinin çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi olmasa da en erken 2021’de yayınlanması bekleniyor. Diziyi yine HBO yapacak.

Kaynak : https://hypebeast.com/2019/7/george-r-r-martin-game-of-thrones-prequel-facts
21
10
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
10
3
1
0