General Mobile GM 5 Plus'a Android 7.0 Nougat Geldi

1
0
0
0
0
General Mobile GM 5 Plus'a Android 7.0 Nougat Geldi
Android One programındaki General Mobile GM 5 Plus için Android 7.0 Nougat güncellemesi yayınlandı.

General Mobile ve Google'ın işbirliği ile tüketicilere ulaşan ve fiyat performans telefonu olarak nitelendirebileceğimiz en başarılı telefonlardan General Mobile GM 5 Plus, Android One programına dahil olmasına rağmen kardeşi General Mobile 4G ile aynı anda güncelleme almamıştı ve bu durum GM 5 Plus kullanıcılarında minik bir hayal kırıklığına neden olmuştu.

Google tarafından düzenlenen güncelleme takvimine göre Android One programındaki General Mobile GM 5 Plus için sabırsızlıkla beklenen Android 7.0 Nougat güncellemesi bugün yayınlandı. Bazı GM 5 Plus'lar için dağıtılmaya başlanan güncelleme tahminen Eylül ayının sonuna kadar tüm GM 5 Plus cihazlar için yayınlanmış olacak.

Diğer cihazlara göre daha erken güncelleme aldı

General Mobile'ın Android One programındaki GM 5 Plus, güncel mevcut Nexus cihazlar ile aynı anda güncelleme almadığı için eleştirilse de Google ortaklığı ve saf Android arabirimi ile birlikte Android 7.0 Nougat güncellemesini birçok akıllı telefona göre daha hızlı aldı.

Eğer siz de General Mobile GM 5 Plus kullanıcısıysanız güncellemeyi Ayarlar - Cihaz Hakkında - Yazılım Güncelleme kısmından Android 7.0 güncellemesini denetleyebilirsiniz.

Ayrıca Android One programındaki General Mobile GM 5 Plus'a uygun fiyatıyla sahip olmak istiyorsanız bu bağlantıya giderek Webtekno güvencesiyle Teknostore'dan cihazı satın alabilirsiniz. Ek olarak cihazın inceleme videosu hemen aşağıda:

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0