Gerçek Hayatta Ninja Fruit Oynarken Elini Paramparça Eden Vine Fenomeni

2
1
0
0
0
Gerçek Hayatta Ninja Fruit Oynarken Elini Paramparça Eden Vine Fenomeni
Amerikalı Vine fenomeni Lance Stewart, Ninja Fruit oyununu gerçek hayatta oynamak isterken kılıçla elini paramparça etti.

Ninja Fruit oyununu oynamamış olsanız da mutlaka biliyorsunuzdur. Bıçakla üzerinize doğru gelen meyveleri ortadan ikiye ayırmaya çalıştığınız mobil oyunun gerçek hayattaki versiyonunu denemek isteyen Amerikalı Viner Lance Stewart, oldukça tehlikeli bir kaza geçirdi.

Kameranın arka kısmında bulunan bir kişinin attığı meyveleri iki elinde bulunan kılıçlarla ortadan ikiye ayırmak isteyen Viner, bu esnada kılıçla elini adeta doğradı. Yaşadığı şoku üzerinden atamayan ve ufak çaplı bir baygınlık yaşayan Vine fenomeni, daha sonra gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Görüldüğü kadarıyla kılıç hem serçe hem de yüzük parmağını kesmiş. Ayrıca avuç içerisinde de ciddi bir delinme durumu söz konusu.

Muhtemelen küçükken ateşle ve kesici aletlerle oyun oynanmayacağı öğretilmeyen Stewart'ın başına gelenleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. (yalnız videoda bayağı kan görülüyor, görüntülerin +18 değil de +16 olduğunu belirtmek isterim)

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0