Ghostrunner İçin Yeni Tanıtım ve Oynanış Videosu Yayınlandı (Kapalı Beta Kayıtları Başladı)

12
5
1
0
0
Cyberpunk temalı bir tek oyunculu oyun olacak Ghostrunner için yeni bir tanıtım ve oynanış videosu yayınladı. Ayrıca geliştiriciler, oyunun kapalı beta sürümü için bir ön kayıt formu yayınladılar.

One More Level, 3D Realms, Slipgate Ironworks tarafından geliştirilen ve All In Games tarafından yayınlanan tek oyunculu platform oyunu Ghostrunner için dün(30 Ağustos) itibarıyla sona eren Gamescom 2020’de yeni bir tanıtım ve oynanış videosu paylaşıldı.

30 saniye uzunluğundaki yeni tanıtım videosu, Ghostrunner’da nasıl bir dünya ile karşılaşacağımıza dair bir fikir oluşturuyor. Cyberpunk temalı oyun, oyunseverlere bol neon aydınlatmalı karanlık bir şehir vadediyor.

Ghostrunner

Ghostrunner’ın 2 dakika uzunluğundaki oynanış videosuna baktığımızda ise oyunun mekaniklerine ve birinci şahıs bakış açısından Ghostrunner dünyasının nasıl görüneceğine göz atmış oluyoruz.

Oynanış videosuna göre Ghostrunner’da ayaklarımız kesinlikle yere basmayacak. Uzun mesafeli bir zıplama mekaniğine sahip olan oyunda neredeyse hiçbir zaman zemine inmiyoruz ve sürekli olarak binadan binaya zıplıyoruz.

Ghostrunner tanıtım videosu

Paylaşılan tanıtım videosuna göre Ghostrunner hakkında daha fazla bilgiyi 15 Eylül tarihinde alacağız. Ayrıca geliştiriciler, oyunun kapalı beta sürümüne katılmak isteyenler için bir ön kayıt sistemi oluşturmuş durumda. 

Buna göre buraya tıklayarak oyunun Discord sunucusuna katılıp buraya tıklayarak da ön kayıt formunu doldurduğunuzda kapalı beta davetiyesi beklemeye başlayabilirsiniz. Kapalı beta için ön kayıtların 13 Eylül’de sona ereceğini belirtelim.

Ghostrunner oynanış videosu

Kaynak : https://www.pcgamer.com/ghostrunner-gets-a-new-teaser-for-gamescom-2020/
12
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
5
1
0
0