Google'ın Bulut Oyun Sistemi Stadia'nın Oyun Kolu Belli Oldu

44
5
3
2
1
Google'ın Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda tanıttığı Stadia bulut oyun sistemi için özel olan oyun kolu belli oldu. Gelin bilinen tüm detaylara birlikte göz atalım.

Google’ın bulut oyun sistemi Stadia için geliştirdiği oyun kolunun özellikleri belli oldu. Stadia'nın oyun kolu, üç farklı tasarım ile karşımıza çıkacak. Wi-Fi aracılığıyla Google sunucularına bağlanan bu oyun kolu, oyunu hangi cihazda oynamak istediğinizi tanımlayacak.

Standart tuşlara ek olarak Stadia'nın oyun kolunda iki özel tuş bulunuyor. Bunlardan biri oyunlarınızı kaydedip YouTube’dan paylaşmanıza yararken, diğeri ise oyun içi ipuçları alabileceğiniz Google Asistan'ı kullanmanızı sağlıyor.

Ayrıca oyun kolunun altında ilginç bir sürpriz kullanıcıları bekliyor. Aşağıdaki fotoğrafta görünen bu kod, Konami’nin çoğu oyununda kullandığı bir hile şeması.

Cihazın diğer teknik özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok. Cihaza dair yeni bilgiler çıktığı an haberdar olmak ve daha fazlası için sitemizi takipte kalmayı unutmayın :)

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/heres-googles-stadia-video-game-controller/1100-6465675/
44
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
44
5
3
2
1