Google Pixel 4'ün Beklenenden Çok Daha Pahalı Olabileceğini Gösteren Detay

21
6
5
2
0
Piyasaya sürülmeden ortaya çıkan bilgilerle neredeyse her şeyini öğrendiğimiz Google’ın yeni amiral gemisi Pixel 4’ün şu ana kadarki en pahalı Google telefonu olabilir.

Google’ın amiral gemisi telefonu olacak olan Pixel 4 hakkında o kadar çok ayrıntı sızdırıldı ki telefon henüz piyasaya çıkmadan neredeyse tamamen nasıl bir şeye benzeyeceğini öğrendik. Google’ın yeni telefonu 2 gün sonra resmen piyasaya çıkacak ve yine ortaya çıkan yeni bir bilgiye göre Pixel 4’ler beklenenden biraz pahalı olacak.

Geçtiğimiz günlerde 9To5Google ile konuşan anonim bir Best Buy çalışanı, Verizon ve Sprint'e bağlı Pixel 4 XL birimlerinin şu anda perakendecinin çevrimiçi sistemlerinde 999,99 dolar fiyat etiketi ile eklenmiş olarak göründüğünü açıkladı. Bu fiyatlandırma, resmi fiyatlandırmayı salı gününe kadar gizlemek için tasarlanmış bir durum da olabilir, ancak bu fiyatlandırma doğruysa Pixel 4, şu ana kadar piyasaya sürülen en pahalı Google telefonu olacak.

Google Pixel 4 beklenenden daha pahalı olabilir

Bu fiyatlandırma, güvenilir bir kaynak olan Evan Blass’ın Kanada için Pixel 4 serisi için olduğunu iddia ettiği fiyatlandırma listesine göre oldukça yüksek. Blass’ın paylaştığı listede Pixel 4’ün fiyatı 829 dolar olarak görülüyordu. Pixel 4’ten önceki modeller Pixel 3 ve Pixel 3 XL sırasıyla 799 dolar ve 899 dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürülmüştü.

Google, bu yüksek fiyatı kullanıcılarına nasıl haklı gösterecek?

Henüz resmi olarak teyit edilmemiş olsa bile sayısız rapor ve sızıntı Pixel 4 serisinin geçen yılın en iyi işlemcilerinden birisi olan Snapdragon 845’i yeni nesil ve daha verimli çalışabilen Snapdragon 855 ile değiştireceğini iddia ediyor. Google’ın ayrıca ilk kez telefonlarına 6 GB RAM getireceği de kesin gibi.

Yeni nesil Pixel modelleri, Google’ın yeni nesil asistanıyla birlikte gelecek. İlk aşamada sadece Pixel 4 serisine özel olarak çalışacak olan yeni asistan, zaman içerisinde diğer Android cihazlarla da uyumlu hâle gelecek.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Google-Pixel-4-XL-price-leak_id119618
21
6
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
21
6
5
2
0