Google Pixel 4'te Olması Beklenen 4 Özellik

22
3
2
1
0
Google'ın bu yıl Ekim ayında tanıtacağı amiral gemisinden ne bekleniyor?

Teknoloji sektörü devi Google'ın her yıl bir yenisini tanıttığı amiral gemisi serisi Pixel'in bu yılki modeli Pixel 4'ün tanıtılmasına 4 aydan az bir zaman kaldı. Bu yıl tanıtılan ve Pixel 3'ün bütçe modeli olarak lanse edilen Pixel 3a'yı fazlasıyla beğenen kullanıcıların Pixel 4 için Google'dan bazı önemli istekleri bulunuyor.

Büyük Batarya

Pixel 3'te bulunan 2.915 mAh ve Pixel 3 XL'da kullanılan 3.430 mAh kapasiteli bataryalar ne var ki kullanıcılar için yetersiz kaldı. Bir günü ancak çıkarmayı sağlayan bu bataryaların yeni Pixel serisi akıllı telefonlardan Pixel 4'te en azından 3.500 mAh ve Pixel 4 XL'da 4.200 mAh olması isteniyor. Yapılacak optimizasyonlarla beraber kullanım süresinin de bir hayli artması söz konusu.

RAM Kapasitesi

Saf Android işletim sistemini kullanmasına rağmen diğer akıllı telefon üreticilerinin amiral gemisi akıllı telefonlarına göre RAM kapasitesi bakımından 4 GB kapasiteli RAM'iyle geride kalan Pixel 3 için kullanıcılardan bazı geri dönütler geliyordu. Pixel 4 serisi ile beraber Google'ın 6/8/12 GB RAM kapasitesi gibi seçenekleri kullanıcılarına sunması talep ediliyor.

Çentik

Köşeden köşeye ekran tasarımının fazlasıyla şık durduğu günümüzde Google'ın da artık çentik tasarımında değişikliğe gidip bu teknolojiyi kullanması güzel olmaz mıydı? Cihazın üst kısmına konumlandırılacak bir kızaklı (pop-up) kameraya ve köşeden köşeye ekrana sahip Pixel 4 serisi akıllı telefonlar hayranlar tarafından sıkça dile getiriliyor.

Kamera Sayısı

Diğer akıllı telefon üreticilerinin amiral gemisi cihazlarıyla karşılaştırıldığında daha az kameraya sahip olan Pixel'in kamera sayısının artması kullanıcılar tarafından isteniyor. Ne var ki kamerası adet olarak daha az olsa da Pixel'in diğer birçok akıllı telefondan çok daha başarılı fotoğraflar çektiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Yine de ana kameraya ek olarak bir derinlik sensörünün cihaza eklenmesi beklenebilir.

Google'ın elinde neyi var neyi yok Pixel 4'e yatırmaya başlaması ve cihazı diğer amiral gemilerinden çok daha üst seviyelere taşıması gereken zamanlardayız. Bu doğrultuda önümüzdeki haftalar içerisinde Pixel 4 hakkında daha detaylı bilgilerin çıkmasını da bekleyebiliriz.

Kaynak : https://phandroid.com/2019/06/01/hey-google-here-are-five-things-that-we-want-on-the-pixel-4/
22
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
3
2
1
0