GTA Online, Neden Hala En Çok Oynanan Oyunlar Arasında?

82
11
9
5
5
GTA Online'a son aylarda gelen ve oyunu bambaşka bir atmosfere dönüştüren güncellemeleri sizler için derledik. Aslında bu modlar, GTA Online'nın hala neden en çok oynanan oyunlardan biri olduğunun da kanıtı.

Grand Theft Auto Online’da her hafta yeni etkinlikler ve indirimler yapılıyor ve birçok güncelleme ile yeni modlar ekleniyor. Oyuncular, gelen her yeni modla oyunu ilk günkü heyecanla oynuyorlar. Bu sayede GTA 5 sürekli olarak en çok oynanan oyunlar arasındaki yerini koruyor. Son birkaç ay içinde eklenen bazı modları sizler için bir liste haline getirmek istedik.

Deluxo, Stromberg & Thruster Yarışları

Oyuna eklendiği tarih: 1 Mayıs 2018

Deluxo, Delorean gibi görünen uçan bir araba. Stromberg ise bir tür dalgıç süper araba. Thruster, uzun süredir beklenen Aralık 2017'de Doomsday Heist güncellemesinde GTA Online'a eklenen bir sırt roketi. Dalgıç araba yarışları benim favorim. Stromberg, hem dalgaların altında hem de pistte çok iyi işler çıkarıyor. Bunlar içerisinde tek hayal kırıklığı yaratan sırt roketiydi. Thruster, etrafta dolaşmak için eğlenceli bir araç, ancak bir yarış için aynı fikirde değilim.

Trap Door

Oyuna eklendiği tarih: 15 Mayıs 2018

Trap Door, duvarlarla çevrili geniş alanlarda  oynanan bir tür ölüm maçı modu. Trap Door modunda takımlar sürekli olarak küçülen bu alanda, oyunculardan biri öldüğünde diğerleri kırmızı bölgeye gönderilir. Bu bölge kaybolmadan da ana bölgeye geri dönmeniz gerekli. Bu modda oyuncuların en çok yaşadığı sıkıntı, lobiden oyuna bağlanma sürecinde yaşanan problemler. Bunun dışında modun oyuna farklı bir enerji kattığı kesin.

The Vespucci Job

Oyuna eklendiği tarih: 17 Nisan 2018

GTA IV oyuncularının en sevdiği mod Cops ‘n’ Crooks olarak bilinir. Oyuncular yıllardır GTA Online’a bu modun eklenmesini istiyorlardı. Rockstar, bu moddan esinlenerek Vespucci Job modunu oyuna dahil etti. Polisler ve bir suçlu ekibi birbirleri ile karşı karşıya geliyor. Polisler dolandırıcıları yakalamaya çalışıyor. Ama kaçmaya çalışmaktan ziyade, sınırlı bir süre içinde polisin göremediği haritadaki 15 kontrol noktasına ulaşmaya çalışmak. Cops ‘n’ Crooks'un aksine, Vespucci Job tamamen arabalarda oynanır ve oyuncular herhangi bir silah kullanamazlar.

Weeny Issi Classic Yarışları

Oyuna eklendiği tarih: 19 Haziran 2018

Bu modda gerçek hayattaki Mini Cooper'a benzeyen bir otomobil olan Weeny Issi Classic'i içeren bir dizi yarış yapıyorsunuz. Weeny Issi, her zaman hızlı dönüşler yapmak isteyen, kontrol edilmesi zor bir arabadır. Küçük canavarı kontrol etmek zor olabilir, ama bir kere yakalayabildikten sonra, keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Rocket League tarzı yarışlar yapabildiğiniz bu modda büyük atlayışlar yaparak eğlenceli dakikalar da yaşayabilirsiniz.

Kaynak : https://kotaku.com/[object%20Object]
82
11
9
5
5
Emoji İle Tepki Ver
82
11
9
5
5