Gülsüm Anne ve Evlat Edindiği Felçli Rus Gencin Hikâyesi Film Oluyor

113
30
4
3
3
Geçirdiği trafik kazasının ardından ömür boyu yatağa mahkum olan Rus gencini geçtiğimiz yıllarda evlat edinen Gülsüm Anne, tüm dünyanın gönlünü kazanmıştı. Rus Umut ve Gülsüm Anne’nin hikâyesi şimdi de beyaz perdeye uyarlanıyor.

Ayla, Müslüm, Çiçero ve Türk İşi Dondurma filmleriyle gündeme gelen yapımcı Mustafa Uslu, bir magazin programına telefonla bağlanarak, yapacakları yeni filmin konusunu açıkladı.

10 yıl önce Antalya’da geçirdiği trafik kazası sonrasında yatağa bağımlı kalan Rus gencini evlat edinen Gülsüm Anne, tüm dünyanın gönlünü kazanmıştı. Genci evlat edindikten sonra ona Umut adını veren Gülsüm Kabadayı, tüm bakım masraflarını ve gencin ihtiyaçlarını yıllarca karşıladı.

Farklı dillere verdiği tepkilerden dolayı gencin Rus olduğu kesinleşmişti, ancak Gülsüm Anne onu bırakamamış ve evlat edinmişti. En son 2018’in Ocak ayında fenalaştığı için yoğun bakıma kaldırılan Umut, 23 Ocak 2018’de hayata veda etmişti. Gülsüm Anne, Umut'u kaybettikten sonra onun bakımı için kullandığı ekipmanları ihtiyaç sahiplerine bağılamış, başka ailelere de "umut" olmuştu.

Mustafa Uslu’nun açıkladığı detaylara göre Gülsüm Anne’nin ve Umut’un öyküsünü izleyeceğimiz filmin adı “Bir Umut” olacak. Gülsüm Anne’yi beyaz perdede Binnur Kaya canlandıracak. Filmin kadrosunda Taner Ölmez, Genço Özak ve Ahmet Rıfat Sunday gibi isimler yer alacak.

113
30
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
113
30
4
3
3