Hayalet Avcıları'nın Yeni Filminden İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

24
4
2
2
0
1984 yılında vizyona giren, Ivan Retiman’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Ghostbusters, 2016 yılında vizyona giren kadın oyuncuların yer aldığı yeniden yapımından sonra yepyeni bir devam filmine kavuşuyor.

Jason Reitman’ın yeni Ghostbusters (Hayalet Avcıları) filmi, New York’a inen hayaletlerin dünyasının ve kadim tanrının, boyutlararası portal açarak insanlığı yok etme çabasının hikâyesini devam ettireceği biliniyor. Ancak filmle ilgili ortaya çıkan yeni bilgiler, yeni bazı hikâyeleri de beraberinde getirecek gibi duruyor.

Vanity Fair ile röportaj yapan Reitman, Ghostbusters: Afterlife’ın, Oklahoma’ya taşınan Callie, kızı Phoebe ve oğlu Trevor etrafında döneceğini söyledi. Reitman, “Aile, eski çiftliğe vardığında, orijinal Hayalet Avcıları’yla bağlantılarını keşfetmeye başlayacaklar. Trevor ve Phoebe, büyükbabalarının kim olduğunu öğrenmeye başlayacaklar” dedi.

Ghostbusters: Afterlife

ghostbusters: afterlife

Oklahoma’nın New York’tan bir hayli uzakta yer almasını fırsat bilen hayaletler, dünyasal boyuttaki planlarını buradan yürütecekler. Ailenin bilmediği şey ise orijinal filmlerdeki dünyayı kurtaran Hayalet Avcıları’yla aralarındaki bağ olacak.

Ancak ile yeni evlerine vardıklarında ve eski çiftliğin çevresinde dolaşmaya başladıkça, Hayalet Avcıları teknolojisiyle ilgili parçaları yavaş yavaş bulmaya başlayacaklar. Trevor’un Ecto-1’i, Phoebe’nin ise PKE ölçeri bulmasıyla birlikte aile, yaptıkları bu keşiflerden sonra kendisini hayaletlerle karşı karşıya gelmiş bir biçimde bulacak.

Ghosterbusters Paul Rudd

Ghostbusters: Afterlife’ın orijinal filmlerin aksine yaptığı şey ise daha geniş bir alana ve kırsal kesimlere açılmak olacak. Hayalet Avcıları’nın yeni filmi, ülkemizde de ABD ile aynı günde, 10 Temmuz 2020’de vizyona girecek.

Jason Reitman, filmin yönetmenliğini yapmasının yanı sıra yazar kadrosunda da yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ant-Man’den tanıyabileceğiniz Paul Rudd’a Carrie Coon, Mckenna Grace, Annie Potts, Bill Murray, Finn Wolfhard, Sigourney Weaver, Bokeem Woodbine, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson gibi isimler eşlik edecek.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/the-ghostbusters-sequels-title-and-first-official-photo-1840269529
24
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
24
4
2
2
0