Haydaa Yine mi Başlıyor? iPhone 6 Plus Sınıfın İçinde Patladı!

4
1
1
1
1
Haydaa Yine mi Başlıyor? iPhone 6 Plus Sınıfın İçinde Patladı!
Nashwest2 isimli Twitter kullanıcısının paylaştığı bir videoda, iPhone 6 Plus olduğu belirtilen telefon sınıfın içinde patladı.

Galaxy Note 7’lerin piyasadan kaldırılmasının ardından telefonların patlama haberlerinde gözle görülür bir azalma oldu. Fakat ara ara da olsa iPhone’lardan patlama haberleri de gelmiyor değil. Son olarak @nashwest2 isimli Twitter kullanıcısının paylaştığı bir videoda, iPhone 6 Plus olduğu iddia edilen telefonun sınıfta oldukları sırada patladığı görülüyor. Daha doğrusu iddia ediliyor zira görüntülerde patlama anı görünmüyor.

Telefonu biraz incelediğimizde bataryanın üst kısmı yanmış gibi görünüyor ve ekranda da ağır bir hasar var. Patlamaya neyin sebep olduğu ise şimdilik belli değil. Olaylardan kısa sürede haberdar olan Apple ise söz konusu Tweet’i incelemeye almış. 

Patlamayla ilgili tek iyi gelişme ise herhangi bir kişinin yaralanmaması. Çünkü son dönemlerdeki patlama olaylarında kullanıcılar, ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşmışlardı. Onlardan bir tanesi, iPhone7’nin patlaması kolunda ciddi yanıklar oluşan Melanie Tan Pelaez isimli kadındı.

4
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
1
1