Hayko Cepkin'den Aşı Çağrısı: Konserlere, Sahalara, Sinemalara, Tiyatrolara Açılan Kapımız [Video]

26
9
8
1
0
Sağlık Bakanlığı, vatandaşları koronavirüs aşısına teşvik edebilmek için yeni bir kampanya başlattı. "Kolları Sıvıyoruz" isimli bu kampanyaya ünlü isimlerden de destek geldi. Hayko Cepkin, kameraların karşısına geçerek, konuyla ilgili bir kamu spotu oluşturdu.

Türkiye'nin gündeminden bir türlü çıkaramadığımız koronavirüs pandemisinden kurtulmanın tek yolu, şu an için aşı vurulmak. Ancak hem Türkiye'de hem de diğer ülkelerde sayıları azımsanamayacak düzeyde olan aşı karşıtları, sürecin ciddi anlamda yavaşlamasına yol açıyorlar. Hal böyle olunca da koronavirüsün delta varyantı, dünya genelinde yeni bir salgın dalgasının daha yaşanmasına neden oluyor.

Gerek Türkiye'de gerekse diğer ülkelerde, insanların aşı vurulmaları için bazı kampanyalar düzenleniyor. Bu kampanyalardan en yenisi de Sağlık Bakanlığı'nın liderliğinde, "Kolları Sıvıyoruz" oldu. Ünlü isimlerden de destek gören kampanya, vatandaşa aşı olmaları için açık bir çağrı yapıyor. 

Hayko Cepkin, Kolları Sıvıyoruz kampanyasına destek veren isimlerden oldu

Hayko Cepkin

Sağlık Bakanlığı'nın Kolları Sıvıyoruz kampanyasına destek veren isimlerden bir tanesi, Türk rock müziğinin önemli temsilcilerinden Hayko Cepkin oldu. Kampanya için kamera karşısına geçen ünlü rockçı, "Aşı konserlere, sahalara, sinemalara, tiyatrolara kısacası hayata açılan kapımız. Bu kapının tekrar kapanmaması ve yarınlarımızın sağlıklı olması için hepimiz aşı olmak zorundayız." ifadelerini kullanarak, vatandaşları aşı olmaya çağırdı.

Hayko Cepkin'in Kolları Sıvıyoruz videosu

İçeriği görüntüleyemiyorsanız, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs aşısına teşvik için başlattığı kampanya, ünlülerden destek görmeye devam edecek gibi görünüyor. Zira geçtiğimiz saatlerde, Türk sinemasının usta isimlerinden Şerif Sezer'in çektiği bir kamu spotu da Fahrettin Koca'nın Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. Sezer, konuyla ilgili açıklamalarında "Geriye dönüp baktığımda, geçmez sandığım bütün acıların geçip gittiğini görüyorum. Bu da geçecek. Gene hayata dört elle sarılacağız umutla, aşı sayesinde. Lütfen aşı olalım, kendimizi ve sevdiklerimizi riske atmayalım." ifadelerine yer verdi. Şerif Sezer'in videosunu izlemek isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.haberturk.com/unlu-sarkici-hayko-cepkin-den-asi-cagrisi-3147636
26
9
8
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
9
8
1
0