Korkuturken Eğlendirecek Hello Neighbor 2, PC ve Xbox Series X İçin Duyuruldu

76
6
5
4
3
tinyBuild, milyonlarca oyunseveri kendine hayran bırakan "Hello Neighbor"un devam oyunu Hello Neighbor 2'yi duyurdu. 2021 yılında piyasaya sürülecek olan "Hello Neighbor 2"in alfa sürümü, an itibarıyla Steam'de ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Video oyun sektöründe kısa bir geçmişe sahip olmasına rağmen oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başaran "tinyBuild", oyunseverleri heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Şirket, hem akıllı telefonlar hem de PC üzerinden oynanabilen popüler oyunu "Hello Neighbor"un devamı niteliğinde olan "Hello Neighbor 2"nin yolda olduğunu açıkladı. Sadece bu açıklamayla yetinmeyen şirket, Hello Neighbor 2'nin alfa sürümünü Steam üzerinden ücretsiz yayınladı.

Hello Neighbor, eğlenceli bir korku oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. Oyunda, komşumuzun evine girerek onun bodrumundaki gizemleri açığa çıkarmaya çalışıyorduk. Yeni oyun da benzer bir temaya sahip olacak ve bir kez daha kurgusal bir kasaba olan Raven Brooks'a gideceğiz.

Hello Neighbor 2

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalara göre oyuncular, yeni oyunda Quentin isimli karaktere can verecekler. Karakterimiz, kasabada kaybolan insanların izini sürmeye çalışan bir muhabir olarak karşımıza çıkıyor. Quentin'le birlikte kasabada yaşanan ilginç olayları çözmeye çalışacağız ve yolumuz, oyunun orijinalinde de bulunan terk edilmiş bir eve düşecek.

Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2, şu an için geliştirilme aşamasında. Burada bulunan bağlantıyı kullanarak oyunun Steam'deki alfa sürümüne ulaşabiliyorsunuz. Bu arada, oyunun alfa sürümünün doğal olarak sorunlarla dolu olduğunu ve oyundan keyif alamayabileceğinizi belirtelim.

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalara göre Hello Neighbor 2'nin kararlı sürümü, 2021 yılında yayınlanacak ve oyunseverler, bu oyuna Xbox Series X ve PC üzerinden erişebilecekler.

Hello Neighbor 2 tanıtım videosu

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/tinybuild-officially-announces-hello-neighbor-2/
76
6
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
76
6
5
4
3