Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak: Marvel, İddialı Oyuncu Kadrosuyla The Eternals'ı Duyurdu

37
4
4
3
2
Marvel’in kozmik kahraman grubu The Eternals’ın filmi, Phase 4’ün parçası olacak. Filmin vizyon tarihi ise 6 Kasım 2020 olarak belirlendi.

Marvel, San Diego Comic Con 2019’da yaptığı panelde, Eternals filminin Marvel Sinematik Evreni(MCU)’nin Phase 4 adlı bölümünde geleceğini onayladı. Filmin çıkış tarihi de açıklandı. 

The Eternals filminin vizyon tarihi 6 Kasım 2020 olacak. Filmin oldukça iddialı oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Salma Hayek, Don Lee, Lia McHugh, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henrt, Lauren Ridloff ve Richard Madden yer alıyor. Oyuncu kadrosu, Kevin Feige’nin yaptığı duyurunun hemen ardından sahneye çıktı. 

35 bin yaşındaki uzaylıları oynayacak olan oyuncular, panelde hallerinden memnun görünüyordu. Salma Hayek, bu film sayesinde süper kahraman filmlerinde kendisini temsil eden kimseyi bulamayanların da bağ kurabilecekleri karakterlerle karşılaşcaklarını söylerken, bu farklılıklara sahip aileyi sevdiğini belirtti.

 

Eternals, antik insanlar üzerinde uzaylıların yaptığı deneyler sonucunda ortaya çıkmış, fiziksel olarak insana benzeseler bile süper güçlere sahip karakterlerden oluşan bir ekiptir. Uzayda yaşayıp dünyayı Deviants gibi çeşitli badirelerden korurlar. (Deviants da bir grup mutasyonlu ve öfke sorunu yaşayan gelişmiş süper insan ırkıdır.) Bildiğimiz tarih boyunca ortalıkta gezen bu ablalar / abiler, haliyle mitolojinin de bir parçasını oluştururlar. 

Çizgi romanlarda eser miktarda Eternals var. Sonuçta kendileri bir ırkı oluşturacak kadar kalabalık. Açıklamalara göre film ise iki karakteri öne çıkaracak. Bunlardan biri, İkarus’un babası olan İkaris olacak. Diğeri ise molekülleri, atomları manipüle edebilen, Makkari adlı bir başka eternal ile de gönül ilişkisi olan Sersi . Sersi ve Makkari ilişkisinin filmlere yansıyıp yansımayacağı bilinmiyor. 

Marvel evreninin şu ana kadar yayınlanmış bütün filmlerinden oluşan ‘Infinity Saga’nın baş kötüsü olan Thanos, Deviant geni taşıyan bir Eternaldir. Bu ırklar, Star Lord’un babası Ego gibi Celestialler tarafından yaratılmıştır. Aynı grup, Skrull denen şekil değiştiriciler ırkını da ortaya çıkarmıştır.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/marvel-just-confirmed-eternals-will-be-part-of-the-mcus-phase-4/
37
4
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
37
4
4
3
2