Honor 20i, Özel Bir Renk Seçeneğiyle Satışa Sunuldu

6
5
1
0
0
Android akıllı telefon sektörünün büyük pay oranına sahip şirketlerinden birisi olan Honor, yüksek performansa sahip olan cihazlarına oldukça düşük bir fiyat biçmesiyle tanınıyor. Bugün ise Honor'un yeni bir akıllı telefonu özel tasarım seçeneğiyle Hindistan'da listelendi.

Teknoloji şirketlerinin birden çok alt markası bulunabiliyor. Bu alt markalar sayesinde şirketler, piyasaya sürdükleri cihazlar ile anılacak bir marka ismini kullanıcıların ellerine veriyor.

Geçtiğimiz aylarda ABD Başkanı Donald Trump'ın yaptırımları sebebiyle stresli günler geçiren Huawei'nin alt markası olan Honor, Haziran ayı içerisinde yeni akıllı telefonu Honor 20i'yi tanıtmıştı.

Honor hayranları tarafından fazlasıyla beğenilen yeni akıllı telefon Honor 20i, sınırlı sayıda üretilen özel bir tasarımla beraber bugün satışa sunuldu.

Hindistan'ın çevrimiçi alışveriş sitesi olan Flipkart ve Amazon Hindistan'da listelenen Honor 20i; su damlası çentiğe sahip 6,21 inçlik, 19,5:9 en/boy oranında, Full HD+ ekranıyla öne çıkıyor.

Hâlihazırda Mavi, Gece Siyahi ve Kırmızı renk seçeneklerine sahip olan Honor 20i, Hindistan'a özel olarak Phantom Kırmızı modelini de bünyesine kattı.

Gücünü Kirin 710 yonga setinden alan Honor 20i'nin 4 GB RAM'e ve 128 GB dahili depolamaya sahip olması ise kendi fiyat baremindeki cihazlara göre üstünlük sağlamasına olanak tanıyor.

14.999 Hint rupisi (~210 dolar) liste fiyatına sahip olan cihaz için eski akıllı telefonunu getiren kişilere 6.000 Hint rupisine (~85 dolar) kadar indirim sağlanan programı da Honor, kullanıcılarına sunuyor.

Kaynak : https://www.bgr.in/news/honor-20i-phantom-red-limited-edition-first-sale-on-august-8-price-offers-specs-availability/
6
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
5
1
0
0