HP'nin 1000 Nit Parlaklık Sunan Yeni Dizüstü Bilgisayarı 'Elite Dragonfly' Duyuruldu

9
3
1
1
1
ABD merkezli teknoloji devi HP'nin iş odaklı yeni dizüstü bilgisayar modeli, 1.000 nit ekran parlaklığı sunuyor. 13.3 inç boyutlarında farklı konfigürasyonların olduğu Elite Dragonfly, raflardaki yerini ekim ayında alacak.

ABD merkezli teknoloji devi Hewlett-Packard (namıdiğer HP), 1.000 nit ekran parlaklığı sunan yeni dizüstü bilgisayar modelini duyurdu. "Elite Dragonfly" olarak isimlendirilen dizüstü bilgisayar, daha çok üretkenliğe hizmet eden ve iş amaçlı kullanıma uygun olan bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni dizüstü bilgisayar modelinin işlemci seçeneğini Intel'den yana kullanan HP, Intel'in 8. nesil işlemcilerini Elite Dragonfly'a entegre etmiş durumda. 512 GB'ye kadar SSD bellek ve 16 GB'ye kadar da RAM seçeneklerinin bulunduğu Elite Dragonfly, donanımsal özelliklerinin yanı sıra hafifliği ve zarifliğiyle de göz dolduruyor.

Karşınızda HP Elite Dragonfly

HP Elite Dragonfly

Elite Dragonfly'ın en dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi olan ekran parlaklığına gelecek olursak; HP'nin yeni dizüstü bilgisayar modelini üç farklı konfigürasyonda sunması bekleniyor. İlk konfigürasyon, 400 nit parlaklık ve FHD çözünürlük sunan IPS eDP ekran, ikinci konfigürasyon 1.000 nit parlaklık ve FHD çözünürlük sunan IPS eDP ekran ve sonuncu da 550 nit parlaklık sunan 4K çözünürlüğündeki IPS eDP ekran. Her üç konfigürasyonun da boyutunun aynı ve 13.3 inç olacağı belirtiliyor.

Dört adet stereo hoparlör, 720p çözünürlüğünde aktarım yapabilen bir HD web kamerası, 4G bağlantı desteği ve "HP WorkWell" gibi özelliklerin olduğu Elite Dragonfly'ın ağırlığıysa neredeyse 1 kilogram. 

HP Dragonfly

Tüm bu özellikleriyle birlikte duyurulan HP Elite Dragon'un fiyatı da belli olmuş durumda. Yapılan açıklamalara göre HP Elite Dragon'un fiyatı, 1.549 dolardan (yaklaşık 8.800 TL + vergiler) başlayacak ve 25 Ekim'de satışlar başlayacak.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/computing/hp-announces-elite-dragonfly-laptop-that-has-1000-nit-display/
9
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
3
1
1
1