HTC, Android 7.0 Nougat İçin 15 Gün İçinde Güncelleme Vereceğine Dair Sözünü Tutmayacak

0
0
0
0
0
HTC’nin özellikle HTC 10, One A9 ve One M9 modelleri için verdiği güncelleme sözünü erteliyor.

Tam manasıyla bütün özellikleriyle ön plana çıkabilen bir telefon serisine sahip olan HTC, One M serisi ile genel kitle tarafından çok sevilmiş, One A9 ile ise başlarda iPhone benzerliği ve fiyat/performans’tan çok uzak bir ortalama özellikler, yüksek fiyat politikası sebebiyle eleştirilmişti. Ancak hem satıştan memnun olan HTC, aynı zamanda diğer tüm firmalardan farklı olarak gelen Android güncellemeleri 2 hafta içinde özellikle One A9 modeline sunarak güncelleme noktasında muhteşem bir politika izlemekteydi.

Android 7.0 Nougat’ın duyurusunun hemen ardından HTC 10, One A9 ve One M9 modellerine sunacağını açıkladığı güncellemeyi merakla bekleyen HTC kullanıcıları, önümüzdeki haftalarda bu güncellemeyi HTC’nin o 2 haftalık sözü için bekleyecekler. Fakat görünüşe göre verdiği sözü tutamayacak olan HTC, güncellemeyi yılın son çeyreğinde bu telefonlara sunacak.

İlk olarak HTC 10 modeline gelecek olan 7.0 Nougat, HTC’nin bilgilendirmesine göre son çeyrekte sunulacak bir güncelleme olacak. Böylece Eylül ayı içerisinde beklenen güncelleme Ekim-Kasım-Aralık döneminde gelecek. Böylece rakiplerinden ön plana çıkan güncelleme sözünü bozan firma, bakalım buna rağmen diğer rakiplerinden önce Nougat güncellemesini sunabilecek mi hep beraber göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0