İddia: Oppo, Yeni Bir Reno Modelini Piyasaya Sürecek

9
3
1
0
0
Oppo, bilindiği üzere Mayıs ayında Reno ve Reno 10x Zoom'u piyasaya sürmüştü. The Mobile Indian tarafından yayınlanan bir rapora göre şirket, bu ayın sonunda Reno serisinin altına üçüncü bir modeli yine ilk olarak Hindistan’da piyasaya sürecek.

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo; Reno ve Reno 10x Zoom modellerini Mayıs ayında Hindistan’da piyasaya sunmuştu. Oppo, şimdide ilk defa Hindistan pazarında duyuracağı bir telefonla geliyor. Reno serisinin üçüncü telefonu olacak olan cihaz, iddialara göre bu ayın sonlarında karşımıza çıkacak.

The Mobile Indian’ın raporunda yer alan bilgilere göre yaklaşmakta olan akıllı telefonun Hindistan’da 500 dolar olarak fiyatlandırılması bekleniyor. Bununla birlikte IANS tarafından hazırlanan ayrı bir raporda ise bu yeni Reno’nun 575 dolar civarlarında fiyatlandırılacağı söyleniyor. IANS’ın raporu, ayrıca bu akıllı cihazın Ekim ayının sonunda Diwali Festivali'nde görücüye çıkacağını iddia ediyor.

oppo reno

Hatırlatmakta fayda var; şirket, bu yılın Mayıs ayında piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarından Oppo Reno 10x Zoom'u 575 dolardan, Oppo Reno'yu ise 475 dolardan satışa çıkarmıştı. Oppo, Reno 10x Zoom modelinin 256 GB depolama ve 8 GB RAM kapasitesine sahip modeli ise yaklaşık 715 dolardan satışa sunulmuştu.

Bu yeni akıllı telefon modeli hakkında henüz başka bir detay yok. Bu yüzden daha fazla bilgi ortaya çıkana kadar beklemek zorundayız fakat tahmin edilen satış fiyatına bakınca, cihazın giriş ya da orta seviye bir cihaz olmayacağı düşünülüyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oppo_reno_third_model_india_launch-news-38490.php
9
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
1
0
0