İddia: Redmi, 64 MP Kameralı Telefon Lansmanını Realme'den Bir Gün Önce Yapacak

16
5
3
1
0
Realme, geçtiğimiz hafta dünyanın ilk 64 MP kameraya sahip akıllı telefonunu 8 Ağustos'ta piyasaya süreceğini açıklamıştı. Redmi ise Realme’nin telefonunun piyasaya sürülmeden bir gün öncesinde, 7 Ağustos’ta bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı.

Redmi, yaklaşmakta olan telefonu için Çin sosyal medya platformu Weibo üzerinden tanıtıyor. Xiaomi’nin alt markası, 64 MP kamerasıyla çekilen fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Twitter’da ortaya çıkan bir görsel ise bu telefonun bu hafta içinde piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

Twitter'da Mukul Sharma (@stufflistings) tarafından paylaşılan görsel, oldukça profesyonel görünüyor. Görselde “Geleceğin Görüntüleri” yazan bir etiket yer alırken sağ üst köşede ise Redmi ve Mi logoları bulunuyor.

redmi

Telefonun aslında 7 Ağustos’ta piyasaya sürülüp sürülmeyeceğinden tam olarak emin değiliz çünkü etiket satırının altındaki metnin kabaca çevirisi, olayın telefonun kendisinin değil mobil fotoğrafçılığın geleceğinin göstergesi olduğunu ima ediyor.

Ice Universe, telefonun bu ay piyasaya sürüleceğini söyledi. Bu yüzden aslında o günkü etkinlikte telefon piyasaya sürülmezse bile 7 Ağustos günü, cihaz ile ilgili olarak birçok detayı öğrenebileceğiz. Realme’nin 8 Ağustos’taki etkinliğinin de bir demo olduğu ve Sudhanshu Ambhore’nin paylaşımlarına göre bir telefon lansmanı olmayacağı, sadece kamera detaylarının belirtileceği söyleniyor.

Yeni 64 MP kamera teknolojisinin mobil fotoğrafçılık oyununu değiştirmesi bekleniyor ancak 64 MP sensörü, 48 MP kamera gibi Pixel Binning kullandığı için pek çok insan bu büyük heyecanı hissetmiyor. Bilindiği gibi Pixel Binning, dört adet 16 MP kamera sensörü çekim yaparak 64 MP olarak birleştiriyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/04/redmi-one-ups-realme-to-launch-its-64mp-phone-on-august-7/
16
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
5
3
1
0