Redmi'den Açıklama: 64 MP Kameralarla Çekilen Tek Bir Fotoğraf 20 MB Olacak

37
13
4
2
0
Redmi, akıllı telefon sektörüne yeni bir soluk kazandıracak 64 megapiksel kameralı yeni akıllı telefonunun duyurusunu dün yaptı. Sadece bir görsel paylaşmakla yetinmeyen Redmi, şimdi de bu kameralarla çekilecek fotoğrafların boyutlarını açıkladı.

Xiaomi'nin alt markası olarak yoluna devam eden Redmi dün, dünyanın ilk 64 megapiksel kameralı cep telefonu üzerinde çalıştığını ve bu kamerayla çekilmiş olan bir görüntüyü paylaştı. Dün, bu konuyla ilgili haberimizi yapmıştık, eğer Redmi'nin 64 megapiksel kamerayla çektiği fotoğrafa ulaşmak isterseniz ilgili haberimize ulaşabilirsiniz.

Paylaştığı görüntüyle yetinmeyen Redmi, bugünse bu kamerayla ilgili yeni bir bilgi paylaştı. Çin'in en popüler sosyal medya platformlarından olan Weibo'dan yapılan paylaşım, kısa bir süre içerisinde 64 megapiksel kameralı bir telefonla ilgili daha büyük bir merak yarattı.

redmi

Redmi tarafından yapılan açıklamalara göre 64 megapiksel kamerayla çekilmiş olan bir fotoğraf, 20 megabyte boyutunda olacak. Mevcut, 48 megapiksellik kameralarda ise bir fotoğrafın boyutu ise 16 megabyte'a ulaşabiliyor. Sadece depolama açısından düşünüldüğü zaman 4 megabyte'ın çok büyük bir fark oluşturmadığı düşünülebilir ancak bu durum, çekilen fotoğrafların hem kalitesi hem de boyutları açısından büyük bir önem arz ediyor.

Redmi, bu akıllı telefonun ne zaman piyasaya sürüleceğini ve özelliklerinin ne olacağını şimdilik açıklamadı. Ancak ilerleyen dönemlerde, Redmi'nin 64 megapiksellik kamerası olan akıllı telefonun kullanıcılara neler sunacağını hep birlikte görebileceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/redmis_upcoming_phone_with_64mp_camera_will_output_20mb_images-news-38281.php
37
13
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
37
13
4
2
0