İlk Filmin 27 Yıl Sonrasında Geçecek IT: Bölüm 2'den İlk Fragman Yayımlandı (+18)

53
7
3
2
1
Stephen King’in romanından sinemaya uyarlanan IT filminin ikincisi gelmek üzere. İlk filmden 27 yıl sonrasında geçecek hikâyede bu kez ekibimiz cani palyaço Pennywise ile yetişkinken mücadele edecek. Filmin kadrosu ise Şampiyonlar Ligi gibi.

Hollywood son yıllarda pek çok klasik filmi yeniden beyaz perdeye uyarlıyor. Korku edebiyatının büyük isimlerinden Stephen King’in romanlarından uyarlanan filmler de yeniden çekilen filmler arasında yer alıyor. İlk IT filminden sonra yakın zamanda da Pet Sematary filmi vizyonda olacak, ancak bu film son Stephen King uyarlaması olmayacak. Zira hala bir yerlerde geri dönmeyi bekleyen Pennywise var.

IT 2 filmi ilk filmden 27 yıl sonrasında geçecek. Warner Bros ilk filmin başarısından sonra ekibini bozmamışa benziyor. Yönetmen koltuğunda yine Andy Muschietti oturacak, ikonik palyaço Pennywise’ı ise Bill Skarsgard canlandıracak. Seride ayrıca James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader gibi isimler bulunacak.

Yeni yayınlanan fragman en az ilki kadar ürkütücü ve gerilimli bir filmle karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. İlk filmdeki çocuk karakterler bu defa yetişkin olarak karşımıza çıkacaklar.

İlk filmin sonunda, Pennywise ile tekrar yüzleşmek için 27 yıl sonra kasabaya dönme sözü veren karakterlerimiz yine şeytani palyaço ile yüzleşmek durumunda kalacaklar. Öte yandan aradan geçen zaman karakterleri de epey değiştirmiş olacak. Bill artık evli bir insan olarak karşımıza çıkacak, Beverly ise sevgilisinden şiddet gören bir karakter olarak filmde yer alacak. Karakterlerin birbirlerini de baştan tanımaları gerekecek.

Filmin vizyon tarihi ise ülkemizde 5 Eylül 2019 olacak.

IT: Bölüm 2'nin ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

53
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
53
7
3
2
1