Instagram, Hikayeler'i Sürekli Tepede Tutacak Yeni Bir Özellik Test Ediyor

44
11
2
1
1
Instagram'ın Hikayeler özelliği kullanıma sunulduğundan beri uygulamada en çok tercih edilen özellik haline geldi. Hal böyle olunca da sürekli olarak yenileniyor.

Instagram, kullanıma sunulduğu ilk günden bu yana büyük bir evrim geçirdi ve artık neredeyse bambaşka bir uygulama oldu diyebiliriz. Özellikle Hikayeler ve canlı yayın işlevlerinden sonra kullanım alanı hayli değişen uygulama, artık daha çok bu iki özellik üzerinden ilerliyor. Hikayeler'in bu denli kullanılması da uygulamanın en sık yenilenen kısmı olmasını sağlıyor.

Gelecek son yenilik ise biraz tartışmalı. Henüz geliştirilme aşamasında olan yeni özellik sayesinde, Hikayeler siz anasayfada gezinirken sürekli olarak sayfanın tepesinde yer alacak ve yenilenecek. Bu sayede anlık olarak hikaye takip etmek çok daha kolay olacak. Fakat özelliğin ortaya çıkmasından sonra gelen yorumlar pek de hoş olmadı ve kullanıcılar bu özelliği kolay kolay benimsemeyecek gibi duruyor.

Geçtiğimiz haftalarda Hikayeler kısmına gelen müzik ekleme özelliği hayli sevilmişti ve sıkça kullanılıyor. Ancak bu son özellik için aynı şeyi söylemek sanırım mümkün olmayacak. Yine de henüz kullanıma sunulmadığı için gelen tepkiler sonucunda Instagram belki de kararda ufak değişikliklere gidebilir çünkü bazı kullanıcılar Hikayeler sekmesini tümüyle gizlemek isterken sürekli karşılarına çıkmasından hoşnut değiller.

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5909053/Instagram-testing-new-Stories-panel-stays-feed-scroll.html
44
11
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
44
11
2
1
1