9
3
1
1
0

Videodaki ürünlere ulaşmak için:

İnternetten alışveriş, alışveriş yapmanın en çok tercih edilen yolu haline gelmiş durumda. Öyle ki artık market alışverişlerimizi bile internet üzerinden gerçekleştirmeye başladık. Her bütçeye hitap eden, sınırsız çeşitliliğin olduğu bu dünyada en önemli rehberimiz ise ürünlere gelen yorumlar.

Fakat bu yorumların olumlusu da olumsuzu da zaman zaman yanıltıcı olabiliyor. Özellikle söz konusu ürün görece düşük fiyatlı, adı sanı çok da bilinmeyen markalara ait ürünlerse, kötü yorumlar satın alma kararlarımızı ciddi anlamda etkiliyor. Genellikle daha 'bilindik' alternatiflere yönelmemize, haliyle daha fazla para ödememize de sebep olabiliyor.

5 farklı teknolojik ürünle test ettik: Yorumlar ne kadar gerçekçi?

ürünlere gelen kötü yorumlar

Yorumların böylesine etkili olması bizi ufak bir test yapmaya itti. Seçtiğimiz beş farklı teknolojik ürünü satın aldık. Akıllı saat, tablet, oyun kulaklığı, kablosuz hoparlör ve bir dronedan oluşan ürünlerin her birinde oldukça kötü ve caydırıcı yorumlar olduğunu da eklemekte fayda var.

Ürünlerin tamamı elimize ulaştıktan sonra da teste başladık; gelen kötü yorumlarda yazanları ürünler üzerinde bir bir denedik ve bahsedildiği gibi kötü sonuçlar alınıp alınmadığına baktık. Tabii ki haklı yorumlar olduğu gibi pek çok yorumda da bolca hata payı olduğunu fark ettik. Tüm ürünlerle ilgili yaptığımız eğlenceli testlere göz atmak isterseniz videomuzu izleyebilirsiniz. 

Kötü yorumların satın alma kararınızı etkileyip etkilemediğini ve videomuz ile ilgili görüşlerinizi bizimle yorumlarda paylaşmayı unutmayın, keyifli seyirler!

9
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
1
1
0