Hitman'in Geliştirici Stüdyosu IO Interactive'den Yüreklere Su Serpen Açıklama

21
2
1
0
0
Hitman’in geliştirici firması IO Interactive, bugün yaptığı açıklamada Warner Bros. ile olan ortaklıklarının geliştirecekleri yeni oyunda da devam edeceğini söyledi.

Hitman 2 ve Hitman HD Enhanced Collection’da birlikte çalışan geliştirici IO Interacitve ve Warner Bros. Interactive Entertainment, bugün yaptıkları duyuruda ortaklıklarının yeni oyunda da devam edeceğini açıkladı.

Şu an için yeni oyuna dair herhangi bir detay verilmedi ancak yeni oyunun Hitman ile alakası olmayacak gibi görünüyor. IO CEO’su Hakan Abrak, yaptığı bir açıklamada bu projenin Ajan 47’nin merkezinde yer almadığı yeni bir evrende geçeceğini belirtti. Oyunun çıkış tarihi ve platformlarıyla ilgili olarak da herhangi bir bilgi verilmezken oyunun bilgisayar ve konsollar için gelmesi oldukça muhtemel.

Hitman 3 ve yeni bir oyun daha

Hitman

Bu haber aslında çok da beklenmedik bir gelişme değildi, oyun dünyasında IO’nun yeni bir marka üzerinde çalıştığı biliniyordu. Bugün yapılan açıklama IO’nun üzerinde çalıştığı yeni oyunu da doğrulamış oldu.

Stüdyonun Hitman üzerinde çalışması her şeyin açıklığa kavuştuğu anlamına gelmiyor. IO, yeni bir marka üzerinde çalışıyor olabilir. Ayrıca şu an üzerinde çalışılan Hitman 3’te, birkaç yıl önce oyunlarda bulunan bölümlü bir format olacağı yönünde haberler bulunuyor.

Yeni marka ve Hitman 3 ile ilgili daha fazla bilginin ne zaman geleceğinin haricinde IO Interactive şu sıralar oldukça meşgul görünüyor. Yeni konsolların 2020’nin sonunda çıkacağı düşünülürse stüdyonun yeni konsollara çıkaracağı oyunlar için de planlar yapması bir hayli olası.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/io-interactive-warner-bros-new-game/
21
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
2
1
0
0