iOS 10 ile 3D Touch'ın Kullanım Alanları Artıyor

0
0
0
0
0
iOS 10 ile 3D Touch'ın Kullanım Alanları Artıyor
Apple, iPhone'larda 3D Touch teknolojisinin kullanım alanlarını genişletmeye devam ediyor. Artık iOS 10 ile el fenerinin parlaklığı 3D Touch sayesinde ayarlanabilecek.

Apple, iOS 10 işletim sistemiyle birlikte ilk olarak iPhone 6S ailesinde başlattığı 3D Touch özelliğini farklı alanlara da dahil ederek cihazların 3D Touch ile daha detaylı bir şekilde kontrol edilmesini sağlamaya devam ediyor.

Şirket son yayınladığı iOS 10 güncellemesiyle birlikte aslında minik ama işlevsel bir özelliği de platforma dahil etti. Artık kullanıcılar pratik araçlar menüsünü kullanırken 3D Touch teknolojisi sayesinde el feneri simgesi üzerine şiddetli bastırarak el fenerini açıp parlaklığını ayarlayabilecek.

İlk etapta küçük ve basit bir yenilik olan bu özelliğin ilerleyen dönemlerde yayınlanacak güncellemeyle birlikte araçlar menüsünün pratik kontrollerin arttırılacağı şimdiden söylenebilir.

BONUS

iOS 10 işletim sistemiyle çalışan en yeni iPhone olan iPhone 7'ye Webtekno usulü sağlamlık testi yaptık. Cihazın sağlam çıkıp çıkamadığını hemen aşağıdaki videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0