Apple, iOS ve iPadOS 13 Developer Beta 6'yı Yayınladı

11
2
2
0
0
Hatalarla dolu olan iOS 13'ün 5. geliştirici betasını fark eden Apple, elini çabuk tuttu. Yüzlerce hata düzeltmesi içerdiği tahmin edilen iOS 13 ve iPadOS 13 Developer beta 6, geliştiriciler tarafından indirilebilir durumda.

Teknoloji şirketleri cihazlarında uygulayacakları değişikliklerin ne gibi etkiler meydana çıkaracağını önceden görmek için geliştirdikleri yenilikleri sınırlı sayıda kullanıcı ile bir süre boyunca test ediyorlar.

Apple'ın Beta Yazılım Programı kapsamında bütün işletim sistemlerinin beta test sürecini gerçekleştirmesi de birçok kullanıcı tarafından biliniyor ve hatta kullanılıyor.

Beta programına kayıt olan kullanıcılar en son yenilikler herkesten önce ulaşmanın keyfine varabiliyor ancak bunun yanında yaşanabilecek büyük hatalar sebebiyle verilerini kaybetmeyi de göze alıyorlar.

Apple ise yeni mobil işletim sistemi sürümü olan iOS 13 ve iPadOS 13'ün 6. geliştirici betasını an itibariyle yayınladı. iOS/iPadOS 13 Developer beta 6'yı indirmek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip edebilirsiniz.

Uygulama geliştiricilerinin yeni işletim sistemi sürümü ile gerçekleşen değişikliklere uygulamalarını optimize etmesi büyük önem taşıyor zira bu tür sistem güncellemelerinde bazı uygulamalar tamamen bozulabiliyor.

Bu doğrultuda Apple'ın yeni mobil işletim sistemi sürümü iOS 13 henüz son kullanıcıya yayınlanmamış iken geliştiriciler uygulamalarını Developer beta 6 ile en mükemmel hâle getirebilecekler.

Kaynak : https://bgr.com/2019/08/07/ios-13-beta-6-download-release-iphone-ipad/
11
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
2
0
0