Tanıtılmasına Saatler Kala iPhone 11 ile İlgili Moral Bozan Açıklama

120
76
8
7
5
Apple'ın yeni iPhone modellerini tanıtmasına saatler kala ortaya çıkan bir son dakika raporu, yeni iPhone modellerinde bugüne kadar çokça konuşulan tersine şarj, USB-C ve Apple Pencil desteği gibi özelliklerin yer almayacağını ortaya çıkardı.

Teknoloji tutkunlarının çok uzun bir zamandır bekledikleri o gün nihayet geldi ve Apple, bugün yeni iPhone modellerini duyuracak. Bugüne kadar hakkında sayısız söylentinin ortaya çıktığı yeni iPhone modelleriyle ilgili tüm soru işaretleri, akşam saatleri itibarıyla sona erecek ancak şimdi ortaya çıkan bir son dakika raporu akıllara "Yeni iPhone beklenildiği gibi olmayacak mı?" sorusunu getiriyor.

Son dakika raporunun sahibi deneyimli analist Ming-Chi Kuo. Kuo, kaleme aldığı raporunda yeni iPhone modellerinin aslında o kadar da heyecan verici olmadığını açıkladı. Dilerseniz şimdi, Kuo'nun raporuna biraz daha yakından bakalım.

iPhone 11'de USB Type-C olmayacak

iPhone 11

Şu ana kadar ortaya çıkan pek çok rapor ve sızıntı, yeni iPhone modellerinde "tersine şarj" özelliğinin olacağını ön görüyordu. Bu teknoloji, akıllı telefonlar yardımıyla başka cihazların şarj edilebilmesine imkan tanıyor. Kimi zaman aynı özelliğe sahip olan başka bir akıllı telefon, mevcut telefonun gücünü kullanarak şarj olurken kimi zamansa akıllı saat ve kablosuz kulaklık gibi ürünler akıllı telefonlar yardımıyla şarj ediliyor. Ancak Kuo, son dakika raporunda yeni iPhone modellerinde böyle bir özelliğin olmayacağını söyledi.

"iPhone 11'in şarj özellikleri, gereksinimleri ve beklentileri karşılamayabilir." diyen Kuo, yeni iPhone modellerinde USB-C girişinin de olmayacağını ve yeni modellerin şarj desteğinin 18 wattla sınırlı olacağını açıkladı.

iPhone 11'de Apple Pencil desteği de bulunmayacak

Kuo'nun parmak bastığı bir diğer konuysa son dönemlerde iyiden iyiye konuşulan "Apple Pencil" desteğiyle ilgiliydi. Ortaya çıkan söylentiler yeni iPhone modellerinin Apple Pencil desteğine sahip olacağını hatta Apple'ın yeni iPhone modelleri için daha hafif ve kullanışlı bir tasarıma sahip yeni bir Apple Pencil duyuracağını ortaya koyuyordu ancak Kuo, bu söylentileri de elinin tersiyle iterek böyle bir desteğin yeni iPhone modellerinde olmayacağını açıkladı.

Elbette bu açıklamaların doğruluğu henüz netleşmiş değil ancak Apple, akşam saatlerinde yeni iPhone modelleriyle ilgili son noktayı koyacak ve bizler de neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenme imkanı yakalamış olacağız. Apple'ın düzenleyeceği etkinlikler YouTube üzerinden de canlı yayınlanacak ve bizler de Webtekno ekibi olarak, son gelişmeleri sizlerle anlık olarak paylaşmaya çalışacağız.

Kaynak : https://www.cultofmac.com/650448/iphone-11-reverse-wireless-charging-apple-pencil/
120
76
8
7
5
Emoji İle Tepki Ver
120
76
8
7
5