Instagram, iPhone'lar İçin Stalkerların Çok Seveceği Bir Özellik Geliştiriyor

21
6
3
3
0
Teknolojik gelişmeleri önceden internete sızdırmasıyla ünlü Alessandro Paluzzi, Instagram'ın iPhone ana menüsünde yer alacak yeni bir widget üzerinde çalıştığını duyurdu. Bu widget sayesinde kullanıcılar, farklı Instagram hesapları arasında tek bir dokunuşla geçiş yapabilecek.

Şu anda iPhone model akıllı telefonlarda Instagram'da hesaplar arası geçiş yapabilmek için, uygulamanın sağ altında yer alan profiller kısmında kullanacağımız hesabı seçmemiz gerekiyor. Birden çok hesabı olan Instagram kullanıcıları için bu özellik, çoğu zaman zahmet verici olarak görülebiliyor.

Silikon Vadisi'nde yaşanan gelişmeleri önceden sızdırmakla ünlü Alessandro Paluzzi, Instagram'ın kullanıcıları bu zahmetten kurtaracak bir widget üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Paluzzi, iPhone'un ana sayfasında yer alacak ve kullanıcıların dört farklı hesap arasında hızlı şekilde geçiş yapmasını sağlayacak bu widgetın görüntülerini Twitter hesabından paylaştı.

Yeni widget, istediğiniz hesapla Instagram'ı açmaya olanak sağlayacak

instagram widget

Sosyal medya platformlarında çoğu kullanıcının farklı amaçlarla kullandığı birden fazla hesabı bulunuyor. Aynı platform üzerinde iki veya daha fazla hesaba sahip kullanıcılar için Instagram, yeni bir widget üzerinde çalışıyor. Paluzzi'nin paylaştığı fotoğraflara göre bu özellik, şimdilik sadece iPhone model akıllı telefonları kapsıyor.

instagram widget

Eğer Apple bu özelliği tamamlayıp milyonlarca kullanıcısına sunmaya karar verirse insanlar, bu widget üzerinden maksimum 4 hesap arasında hızlı geçişler yapabilecek. Yani Instagram'a girmeden önce, uygulamayı hangi hesap üzerinden kullanacağınıza bu widget aracılığıyla karar verebileceksiniz.  

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/news/instagram-mulls-iphone-widget-for-easier-account-switching/
21
6
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
21
6
3
3
0