iPhone Şifrenizi Rus Hacker’ların Bile Kıramayacağı Eşsiz Yöntem!

1
0
0
0
0
Ne yaparsanız yapın Rus hackerlar mutlaka iPhone'da açık buluyorlar. Fakat Touch ID'nizi bir kirpinin parmaklarıyla belirlerseniz, muhtemelen çalamazlar.

Rus hackerlar tüm internet dünyasının başına bela! Ne kadar güçlü bir şifre oluşturursanız oluşturun, bir şekilde kırmayı başarıyorlar. Örneğin bir anahtar kart programlatın; hacklendiniz. Cihazınızı DNA’nıza bağlayın, siz uyurken Ruslar yatak odanıza girsin ve kan değerlerinizi çalsın! Fakat size gerçekten kırılamaz bir güvenlik önerimiz var: Atelerix albiventris, Türkçe adıyla kirpi!

iPhone’un dokunmatik kimlik özelliğini kullanarak Sashimi isimli kirpinin elini güvenlik şifresi yapan sahibi, bu güvenlik önleminin aşılamayacağını söylüyor. Çok küçük ellere sahip kirpilerin parmakları, iPhone’un Touch ID özelliği tarafından ayrıntılı taranabiliyor. Bu da size daha güvenli bir Touch ID sağlıyor.

Normalden biraz daha zor bir şekilde şifre koyacaksınız, bu küçük sevimli yaratıklar insanı biraz uğraştırıyor. Fakat telefonunuzdaki bilgilerin çalınmaması için değmez mi? Ayrıca, avcunuzda bir kirpi tutmak da eşsiz bir deneyim.

Kaynak : http://gizmodo.com/hedgehog-based-authentication-is-the-only-way-to-be-tru-1789245671
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0