2018 iPhone X Varyasyonlarının Çıkış Tarihine ve Fiyatına Dair Tahminler Tüm Hızıyla Başladı

22
11
9
6
2
Bir süredir iPhone X'a yeni varyasyonlar eklemeyi hedefleyen Apple'ın geçmiş pazarlama faliyetlerini inceleyen uzmanlar, tarih konusundaki öngörülerini paylaştı.

Mobil teknolojiyi yakından takip eden herkesin bileceği üzere, yaz dönemi yeni cihazların piyasaya sürülmesi, hatta duyurulması konusunda son derece kurak bir dönemdir. Neyse ki Eylül ayının başlangıcı bu kuraklığı en bereketli şekillerde karşılayacak bir potansiyele sahip.

Eylül ayının önemine inanan Apple, iPhone X üstünde farklı varyasyonlar sunmak için hazırlıklarına başladı. Özellik ekran boyutu anlamında Apple fanatiklerine birçok yeni opsiyon sunacağı tahmin edilen Apple; ekran boyutları 5.8 inç ila 6.5 inç arasında değişen, farklı renk seçenekleri ve tasarım sürprizleri bulunan iPhone X’ları için oldukça büyük bir ihtimalle Eylül ayını seçeceğe benziyor. Peki Eylül ayı ihtimalinin bu denli kuvvetli olmasının sebebi nedir?

Apple, iPhone 5 ile başlattığı ve fark etmeden bir geleneğe dönüştürdüğü alışkanlığı doğrultusunda, 2012 yılında bu yana Eylül ayını dolu dolu geçiriyor. Geçtiğimiz yıllarda iPhone X ve iPhone 8’i hep eylül’ün sonlarına doğru görme fırsatına eriştik. Apple’ın LCD iPhone üretimi ile ilgili ufak pürüzler yaşadığını da düşünürsek Eylül sonu son derece mantıklı bir tarih aralığı olarak gözüküyor. iPhone Plus’ın etiketi bazında tahminler 1000 dolar civarını gösterirken, 5.8 inç’lik iPhone X’lar için öngörülen miktar 800 dolar civarında seyrediyor.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/iphone-2018-iphone-x-plus-11-9-launch-date-specs-price-release-date-oled-lcd-cheaper-rumors/
22
11
9
6
2
Emoji İle Tepki Ver
22
11
9
6
2