Niantic Lab’in CEO’su John Hanke’nin Twitter Hesabı Hacklendi (senin şifrene kurban)

0
0
0
0
0
Niantic Lab’in CEO’su John Hanke’nin Twitter Hesabı Hacklendi (senin şifrene kurban)
Pokemon GO’nun geliştiricisi olan Niantic Lab’in CEO’su John Hanke’nin de Twitter hesabı hacklendi.

Teknoloji dünyasının önemli isimlerine karşı yapılan Twitter hackleme saldırılarının son kurbanı, Niantic Lab’in CEO’su John Hanke oldu. Hanke’nin 16 bin takipçi sayısına sahip Twitter profili, ‘OurMine’ hashtag’ini kullanan bir kişi tarafından hacklendi. Daha önce detaylı olarak açıklamada bulunduğumuz OurMine grubu, Mark Zuckerberg’in ve Twitter’ın kurucusu Evan Williams'ın hesaplarını da hacklediğini duyurmuştu.

Aşağıdaki tweet’lerden göreceğiniz üzere hesabı ele geçiren OurMine, Hanke’nin şifresinin ‘nopass’ olduğunu iddia ediyor. (bu adamlara ‘bir şifre nasıl olmalıdır?’ brifingini vermek bize düşecek galiba) İşin garip kısmı ise an itibariyle aradan 13 saat geçmiş olmasına rağmen hesabın hala geri alınmamış olması. Zira bu tarz hacklenme durumlarının ardından Twitter yönetimi hemen devreye girerek hesabı asıl sahibine tekrar teslim ediyor. 

OurMine’ın hesabı nasıl ele geçirdiğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Hanke’nin takipçilerinden gelen ‘Bunu nasıl başarıyorsunuz?’ sorularına ise OurMine’dan hala bir cevap gelmedi.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0