John McAfee: Bitfi Cüzdanımı Hackleyene 100 Bin Dolar Vereceğim

29
14
5
3
2
Oldukça iddialı bir ödül ile gündeme oturan McAfee, asla hacklenemeyeceğini düşündüğü Bitfi adındaki cüzdanını hackleyene 100.000 dolar ödül vereceğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde piyasaya giren Bitfi adlı cüzdan, çıkmasının ardından sektörde ilgi ile karşılandı. Ancak şimdilerde Bitfi, işlevinin yanı sıra McAfee’nin iddialı ödülü ile gündeme oturdu. Sistemin asla hacklenemeyeceğini belirten McAfee firması, sisteme çok fazla güvendiğini ve hiçbir açığın olmadığından emin olduğunu belirtti.

Sisteme güvenini iddialı bir ödül ile ortaya koyan McAfee, bunu bir meydan okuma haline getirdi. Öyle ki yüksek güvenlikli bir sistem ile piyasaya sürülen Bitfi’yi hacklemeyi başaran kişi, 100.000 doların sahibi olacak.

Kripto para dünyasında adını çokça duyduğumuz John McAfee, kullanıcıların Bitfi cüzdanına tam anlamıyla güvenmesi için oldukça sağlam bir iddia ortaya koyuyor. Dünyanın ilk hacklenemez cüzdanı olma iddiası ile tanıtılan Bitfi bu iddiası ile kalmayarak, insanları güvenliği kırmak için test etmeye çağırıyor. ‘Hiçbir şey kırılamaz değildir’ düşüncesinde olan herkesi meydan okumaya çağıran McAfee, detayları da sitesinde açıkça paylaşıyor.

Aslına bakacak olursanız, bu bir meydan okuma olduğu kadar zekice düşünülmüş bir pazarlama stratejisi de olabilir. Çünkü bir kişinin sistemi hackleme çalışmaları yapabilmesi için ilk olarak cüzdan hesabına sahip olması gerekiyor. Ancak asıl düşünce ne olursa olsun, vaat edilen ödül oldukça heyecan verici. Bu noktada eğer sizler de kendinize güveniyor ve sistemi hackleme girişimlerinde bulunmak istiyorsanız, kurallar şu şekilde:

  • İlk olarak Bitfi cüzdanına para yatırıyorsunuz.
  • Ödül programına katılmak isteyen herkes ilk olarak ön ödemeli olarak hesaba 50 dolar yatırıyor. (Bunun nedeni, sadece ciddi olan kişilerin girişimde bulunması)
  • Eğer başarılı bir şekilde yatırdığınız parayı cüzdandan alırsanız, hack işleminiz başarılı sayılıyor. Son olarak bunu [email protected] adresiyle iletişime geçip kanıtlamanız halinde, 100.000 dolarlık ödül sizin oluyor.
29
14
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
29
14
5
3
2