Sokak Ortasında Kafa Koparan Sihirbaz, İnsanların Yüreğini Ağzına Getirdi (Video)

40
4
4
3
0
Sokak Ortasında Kafa Koparan Sihirbaz, İnsanların Yüreğini Ağzına Getirdi (Video)
Birçoğumuz sihirbazlık gösterilerini meraklı gözlerle izleriz. Aslında durumun bir yanılsamadan ibaret olduğunu bilsek de yapılan tehlikeli gösteriler yüreğimizi ağzımıza getirir.

Muhtemelen ayrı bir yetenek ve el çabukluğu gerektiren sihirbazlık gösterileri, kimi zaman eğlenceli kimi zamanda tehlikeli anlara sahip olabiliyor. Eğer bu şovları bir sahnede izliyorsanız, olayın sadece bir göz yanılması ya da hileli olduğunu bilirsiniz, ancak beklenmedik bir anda karşınıza çıkan sihirbazlık görüntüleri, sizlere korku dolu anlar yaşatabilir.

Komedyen ve sihirbaz olan Andy Gross ise bu defa gösterisi için açık bir alan seçti. Otobüste, durakta ve banklarda bir kadın ile diyaloga giren Groos, sonrasında kadının üzerine siyah bir örtü örterek, başını koparıyormuş gibi hareketlerde bulundu.

Ardından kadının başı bir anda yok oldu ve yetenekli sihirbaz koşmaya başladı. Çevredekilerin şaşkın bakışları altında gerçekleşen olayda, kadının başı bir anda yok oldu ancak durumda bir gariplik vardı. Bir damla olsun kanın akmadığı gösteride, kimileri şaşkınlık içinde susup kalırken kimileri de kendinden geçti.

Kaynak : https://boingboing.net/2018/07/03/magician-rips-his-assistants.html
40
4
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
40
4
4
3
0