Franz Kafka'nın Her Gün Uyguladığı 15 Dakikalık Egzersiz

34
14
8
4
4
J.P Müller'in 25 farklı dile çevrilen idman kitabının en büyük tutkunlarından bir tanesi, ünlü yazar Franz Kafka'ydı. Yazar, üstündeki öz güvensizliği yaptığı bu idmanlarla atmaya çalıştı.

Yaz ayları yaklaşmaya başladı. Kışın aldığınız fazla kiloları vermek ve daha fit bir görünüme sahip olmak isteyenlerin diyet ve spor dönemi de geldi çattı. Bu sene kilolarınızı vermek ve sıkılaşmak için Franz Kafka’nın idmanını yapabilirsiniz. Günlük olarak yapacağınız 15 dakikalık idmanlarla fit bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Ünlü yazar Franz Kafka; hafif kambur sırtı ve düşük omuzları yüzünden aynaya bakmaktan çekinirken, kendisini bu durumdan kurtaracak olan çözümü keşfetti. Kafka, fitness gurusu Jorgen Peter Müller’in 1904’te yayınlanan ve 25 dile çevrilen My System: 15 Minutes’ Exercise a Day for Health’s Sake isimli eserinde yer alan antrenmanları uyguladı ve kısa bir sürede hedefine ulaştı.

Kafka, Müller’in en bilinen hayranlarından bir tanesiydi ve yazdığı antrenmanları sabah akşam uygulardı. Müller; düzenli olarak dişlerin kontrol edilmesini ve hassas ayakkabılar giyilmesini destekler, ayrıca yün iç çamaşırları, kapalı pencereleri ve durağan bir hayat tarzını hiç sevmezdi.

Müller de diğer birçok yazar gibi yazdığı kitapları genişletti. Yazar, ilk kitaba ek olarak daha sonradan My System for Ladies, My System for Children ve My Sunbathing and Fresh Air System adlı kitapları kaleme aldı. Ayrıca ilk kitabın telifi olmadığı için internetten rahatça indirebilirsiniz. İndirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : http://www.openculture.com/2019/03/the-amazing-franz-kafka-workout.html
34
14
8
4
4
Emoji İle Tepki Ver
34
14
8
4
4