Karşınızda GoPro'nun Katlanabilir Drone'u: Karma

0
0
0
0
0
GoPro, aksiyon kameralarının yanı sıra yeni drone'unu da görücüye çıkardı.

Bugün gerçekleştirdiği etkinlik ile yeni aksiyon kameralarını görücüye çıkaran GoPro, merakla beklenen drone'unu da sonunda tanıttı. Karma isimli drone'u aslında daha önceden tanıyoruz zira drone, birkaç kez ortaya çıkmıştı.

Karma'yı piyasadaki diğer drone'lardan ayıran en önemli özelliklerinden biri kullanımındaki kolaylık. Rahatlıkla taşınması ve bir yerlere kolaylıkla sığması için katlanabilen Karma, yanında küçük, güzel bir çantayla geliyor.

Drone'un kontrol kumandası da oldukça sade ve şık bir tasarıma sahip.

Kendisi gibi yeni tanıtılan Hero5 serisi aksiyon kameralarının yanı sıra Hero4 serisi ile de uyumlu olarak çalışan Karma'nın drone yerleştirme yeri, ön kısımda bulunuyor. Bu da drone'un yaptığı çekimlerin son derece profesyonel ve daha özgür hareket alanı ile yapılabilmesini sağlıyor.

1 saatlik şarj süresi ile 20 dakika civarında uçuş yapabilen Karma, kaydettiği görüntülerin dışarından da -eş zamanlı olarak- izlenebileceği GoPro Passenger App uygulamasını da desteklemekte.

Fiyatına gelecek olursak; Karma, 799 dolar fiyata sahip. Yeni tanıtılan Hero5 ile birlikte alacak olursanız da fiyat 1099 dolar. Karma, 23 Kasım'da satışa çıkacak. 

Son olarak; Karma'nın fiyatı size pahalı geldiyse uygun fiyatlara başarılı performans sunan pek çok drone'a Teknostore'dan göz atabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0