Köpeğine Eziyet Eden YouTuber'a Polis Soruşturması

149
10
2
2
2
ABD'de bir YouTuber'ın köpeğine eziyet etmesi, ülkenin gündemine oturdu. Çok sayıda kişinin polise şikayet ettiği YouTuber hakkında soruşturma başlatıldı.

Hayvanlara şiddet dünyanın pek çok yerinde tartışılan bir konu. Sevimli dostlarımıza neden böyle bir eziyetin edildiğini anlamak mümkün değil ancak bu tarz üzücü olaylarla ne yazık ki sık sık karşılaşıyoruz. Bu kez, Brooke Houts isimli bir YouTuber'ın köpeğine eziyet etmesi ABD'nin gündemine oturdu.

YouTube'da 300 binden fazla abonesi olan bu YouTuber, aslında köpeğiyle de sık sık videolar çekiyor. Ancak YouTuber'ın köpeğine eziyet ettiği görüntüler tepkilere neden oldu. Yaşanan olayın ardından polis yetkilileri, YouTuber'la ilgili soruşturma başlattılar.

youtuber

Konuyla ilgili olarak polislere verdiği ifadesinin ardından Twitter üzerinden bazı açıklamalar yapan YouTuber, takipçilerinden özür dileyerek normal koşullarda böyle bir şey yapmadığını ancak köpeğinin fazlasıyla ağır olduğunu ve üzerine sıçramasının kötü sonuçlarının olabileceğini söyledi. YouTuber, köpeğinin sahibinin sözünden çıkmaması için böyle bir şey yaptığını ve amacının ona zarar vermek olmadığını ancak buna rağmen köpeğine kötü davrandığı için pişman olduğunu ifade etti.

YouTuber'ın açıklamaları Twitter üzerinden kabul görmedi ve pek çok kişi, yaptığı bu hareketin kabul edilemez olduğunu ileri sürerek olayı yetkili kurumlara bildirdiklerini ifade ettiler. YouTuber'ın köpeğine eziyet ettiği o anları ise hemen aşağıda bulunan kısımdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/8/7/20759322/brooke-houts-youtube-dog-abuse-lapd-investigation-alinity-twitch
149
10
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
149
10
2
2
2