Köpek Balıklarının Kana Nasıl Tepki Verdiğini Gösteren Gerilim Dolu Video

56
10
7
4
3
Eski NASA mühendisi Mark Rober, köpek balıklarının inek kanı ve insan idrarına karşı vereceği tepkiyi görmek için bir test yaptı. Test sürecinde yaşadıklarını YouTube üzerinden paylaşan Rober'ın videosu, kısa bir süre içerisinde milyonlarca kez izlendi.

Eski bir NASA mühendisi olan Mark Rober, uzun zamandır YouTube ile de ilgileniyor. Farklı konular üzerinde çektiği videoları YouTube'dan yayınlayan Rober, paylaştığı her videoyla milyonlarca kullanıcı tarafından izleniyor. Bu kez herkes tarafından bilinen bir fenomeni deneyimlemek isteyen Rober, tehlikeli bir işe girişti.

Köpek balıkları denildiği zaman akıllara genelde sivri dişler, tehlike ve kan gelir. Uçsuz bucaksız deniz ve okyanusların en tehlikeli varlıklarından olan köpek balıklarının, kanı kilometrelerce öteden hissedebildiği söylenir. Rober, bu fenomenin gerçek olup olmadığını anlamak için fazlasıyla riskli olan bu durumu test etti.

köpek balığı

Rober, köpek balıklarının inek kanı ve insan idrarına vereceği tepkileri deneyimlemek için tüm çalışmalarını tamamladıktan sonra bu riskli teste start verdi. Ancak ilginç bir şekilde köpek balıkları ne kan ne de idrara karşı beklenen tepkiyi vermemişlerdi. Rober ve ekibinin çevresine doluşan köpek balıkları, herhangi bir saldırganlık göstermediler ve bu da fenomenin aslında doğru olmadığını ortaya koydu. 

İşte Mark Rober'ın köpek balıklarıyla ilgili hazırlamış olduğu o video:

Kaynak : https://geekologie.com/2019/07/mark-rober-tests-theory-that-sharks-can.php
56
10
7
4
3
Emoji İle Tepki Ver
56
10
7
4
3