Kung Fu Panda, Bu Sefer Usta Olarak Geri Dönüyor: Vizyon Tarihi Belli Oldu!

38
1
1
0
0
Dreamworks Animation’un sevilen film serilerinden Kung Fu Panda’nın 4. filminin yapım aşamasında olduğu resmen onaylandı. Filmin çıkış tarihi ve konsepti de belli oldu.

Animasyon filmleri denince akla gelen ilk şirketlerden biri olan ve geçtiğimiz günlerde animasyon programını herkese açık hâle getiren Dreamworks, sevilen bir animasyon serisinin yeni filmi hakkında heyecan verici bir gelişme paylaştı.

Dreamworks’ün en ünlü serilerinden biri olan Kung Fu Panda’nın 3. ve son filmi 2016 yılında izleyiciyle buluşmuştu. O günden bugüne Netflix gibi platformlarda Kung Fu Panda Netflix’teki The Dragon Knight gibi yan dizileri de çıkmıştı. Görünüşe göre Dreamworks, 8 sene sonra Kung Fu Panda’yı sinemalara geri getirmek istiyor.

Kung Fu Panda 4, 2024’te sinemalarda!

Dreamworks, Kung Fu Panda 4’ün şu anda yapım aşamasında olduğunu doğruladı. Stüdyonun verdiği bilgilere göre film, 8 Mart 2024 tarihinde beyaz perdede izleyiciyle buluşacak. Bildiğiniz gibi Kung Fu Panda bir üçleme. 2010 yılında Dreamworks CEO’su Jeffrey Katzenberg, Kung Fu Panda serisinin iki adet üçlemeden oluşmasını planladıklarını söylemişti.

İlk üçleme bildiğiniz gibi tamamlandı ve bu üçleme Po’nun ‘öğrencilik’ aşamasıydı. Bundan sonra gelecek olan üçleme ise Po’nun ustalık aşamasını anlatacak. Ek olarak 2024’te çıkacak olan filmden sonra gelecek olan filmleri bu kadar uzun süre beklememize gerek kalmayacak.

Kung Fu Panda’da pandamız Po’yu üç filmdir Jack Black seslendiriyordu. Yeni filmde de Jack Black’i Po olarak duymaya devam edeceğiz. Filmde Po’nun Türkçe dublajını da önceden Okan Yalabık yapıyordu. Yine aynı kadro mu olur bilemeyiz ancak olursa harika olur onu biliyoruz…

Kaynak : https://gizmodo.com/kung-fu-panda-4-dreamworks-2024-release-1849408862
38
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
38
1
1
0
0